跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Re: 好姊妹密密斟(Part III)

Kelly,

In完3星期內有信通知,前日都好多人in,我地都撞到熟人,不過唔知會唔會收熙呢?
C喇,熙咁蠢可能唔收佢喎.
間學校參觀完都覺得ok既,但室外玩既地方唔多.今個星期六會參觀埋啟思,再睇下邊間會收熙喇,如果兩間都收就再諗,如果兩間都唔收,我都唔知點算
kelly_bb 寫道:
mui,

咁cannan in 完有無即刻話收熙熙? 參觀完間學校你覺得點呢?

大宅

esther,
腰痛要小心take care, 同同就交比同ba抱多d!!
jamie係你話靚,我地think佢勁似boy...kinderu我都有"先吹", may consider go to a trial lesson.

kelly,
把keropi fan禾都very like, 夠堅硬又好fung!where did u buy ga? Any other圖案?

大宅

Let's share some pics taken yesterday!

大宅

mui,
hei hei咁c文靚仔,又smart,你孖我定la!

muimuichu 寫道:
Kelly,

In完3星期內有信通知,前日都好多人in,我地都撞到熟人,不過唔知會唔會收熙呢?
間學校參觀完都覺得ok既,但室外玩既地方唔多.今個星期六會參觀埋啟思,再睇下邊間會收熙喇,如果兩間都收就再諗,如果兩間都唔收,我都唔知點算
[quote]
mui,

咁cannan in 完有無即刻話收熙熙? 參觀完間學校你覺得點呢?
[/quote]

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Kelly,

Hahaha!搽cream 都比你影到,勁呀!

第三張熙似想摸shirin多過bubble 喎

伯爵府

connie,

thx ,不過熙仔無分加喎!
connieyyl 寫道:
mui,
hei hei咁c文靚仔,又smart,你孖我定la!

[quote]
Kelly,

[quote]
mui,

[/quote][/quote]

男爵府

各位早晨呀

Baby,

你琴日返到屋企訓左幾耐呀????你訓覺個樣好可愛呀, 我好唔捨得你走呀:-( :-( :-(

Shirin

mui & bcbc,
唔洗客氣啦, 我唔好意思就真, 因為我老公前一晚要開工未訓過, 佢太攰喇, 所以要咁早走, 掃你地興 , 佢琴日返到屋企都wing wing地

esther,
我地要多謝你同同爸就真啦, d飯團好正, Shirin一埋位就不停食

ben7,
好彩你有帶mat, 我lee個無記性既mami 每次都有嘢唔記得帶, 琴日太熱喇, 我都頂唔順, 我真係有少少驚d bb熱過龍

kelly,
琴日太熱喇, 想影多d靚相都唔得 :-( :-( ,
喂喂, 茶壺仔條牛仔褲好有型, 成個model咁款

connie,
Jamie, 真係好高呀, 琴日太熱喇, Shirin都無咩同jamie玩 不過佢回程響車到不停咀講嘢 ?-( ?-( 好似唔攰咁, 我地就攰到 c c 吓

all其他mami,
多謝晒琴日有份帶food, 玩具同mat既mami呀

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

同同
你把扇好靚喎

伯爵府

kelly
cannan. . .my sis-in-law 上個week好似 in 左. . . .compare 蘇X (she IN yesterday), 佢 like 蘇X 多 d wor!!

i asked my hubby to take more pic of all kids. . . . but. . . 佢無甘做!! :evil:

到機係我手. . . 都走左幾件!!

esther
take care ar!!
睇下趺打啦. . . 我上次 fu 了3 次. .. . 好番 now!!

大宅

kelly,
thanks......................................so much!

karman,
next time 再play, 大把chance! 1111 op你來不來? Esther can't come, hope u can join la!

伯爵府

Joanne,

我依家蛇一蛇去銀行,開定part 4,你地慢慢傾

[size=large]好姊妹密密斟(Part 4)

大宅

kelly,
介左片片,都會著un un架嘛,你想睇咩先

esther,
都係睇醫生好d喎

shirin,
我返到屋企醒左啦,mami幫我沖個涼,飲左支奶奶後又再訓過呀
baby

大宅

7,
有冇plan 比 martin 讀 n1?

大宅

早呀

真係唔好意思. 禽日無去. 因為perry病左, 依家我地一家三口都病晒. 但見你地d相個個都咁開心, 我都開心埋一份

男爵府

你兩個咁sweet既, 見住都要煲電話粥

有風度既茶壺仔" Shirin你小心呀, 唔好整親呀"

同同"真係好熱呀, 唔想玩喇 )

茶壺仔"支搶好似好好玩喎???"

Shirin"食得未呀????"

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你份咩工呀, 成日都蛇來又蛇去
Joanne,

我依家蛇一蛇去銀行,開定part 4,你地慢慢傾

[size=large]好姊妹密密斟(Part 4)

首頁

尾頁

跳至