自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

得閒就上泥睇下,同d朋友食緊飯會唔覺意開泥睇,琴晚俾個男性朋友見到\"嘩你到上baby kingdom\"

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 bkskka 的帖子

其實我早4,5年都想入bK,不過當時唔可以用yahoo mail登記…
上個月又試下登記啦…今次用電話核實,終於成功…
我都得閒上黎吹水…最重要唔好多b6

大宅

回覆:Minor 的帖子

我中意煮野食,上bk 搵下idea

子爵府

回覆:bkskka 的帖子

哈,我又係,得闲同等車时喜歡上來睇下同吹水

808280    發表於 13-6-4 10:49

男爵府

回覆:做左半年c9 愛上bk

一日唔睇過bk 唔舒服

大宅

我上年中左LC毒,今年中左BK毒

珍珠宮

我中毒太深!得閒BK吾得閒也BK比老公投訴幾次現在會照顧小朋友第一,BK第二,老公第三

fck1996  服左你  發表於 13-6-22 09:44

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我中意吹下水

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:我上年中左LC毒,今年中左BK毒 +

原帖由 bkskka 於 13-06-03 發表
我上年中左LC毒,今年中左BK毒

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

伯爵府

我d朋友見我上bk又係甘講。。無小朋友唔上得黎架咩 甘呢到大家年紀差唔多啱傾d丫嘛

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我結左婚半年,都係冇小朋友呀, 都係成日會上來的 呢度學到好多C6野, 我鐘意

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我近呢幾個月都中晒bk毒,得閒坐係度就上網

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:一日唔睇過bk+唔舒服 +

原帖由 koeykoe 於 13-06-03 發表
一日唔睇過bk 唔舒服
一樣

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

男爵府

一樣

子爵府

別墅

我都係結左半年, 未有小朋友~ 但好鐘意上黎睇~~
仲比老公講我成日BK....但我係鐘意呀~ :;pppp:

男爵府

agree