論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我舊姐(印尼23歲Eni)上年尾同我講5續約,因媽媽不幫他湊女要回印尼,我就慍新姐姐,新姐姐上月15日上班,我見舊姐姐不錯,就叫佢跟6曰,6曰過去,新姐姐無心做,仔仔又5跟佢,點之比我發現吸煙,重要偷我老公的,跟著炒佢,後來比我知舊姐姐教佢吸煙,係香港打工,我將心比心,對佢好好,我老公叫我5好再請人了

大宅

回覆 晉熹媽媽 的帖子

自己照顧當然好過工人啦!FTM真係好多嘢做,放鬆D慢慢安排做就得,阿仔幾多歲?

大宅

引用:我舊姐(印尼23歲Eni)上年尾同我講5續約,

原帖由 晉熹媽媽 於 13-06-11 發表
我舊姐(印尼23歲Eni)上年尾同我講5續約,因媽媽不幫他湊女要回印尼,我就慍新姐姐,新姐姐上月15日上班, ...
我做ftm都炒左姐姐,但發覺咁樣仲忙過返工,所以而家請返。

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆 晉熹媽媽 的帖子

恭喜你~ 以後唔洗擔驚受怕工人照顧得仔仔好唔好...
自己湊點都好過靠工人, 做FTM , 係好辛勞, 但最緊要係HB體諒同十卜呢~ 加油!

Childhood is journey, not a race.

大宅

加油! 做FTM一定辛苦過返工,但見到子女日漸成長就開心哂

複式洋房

回覆:是是但但 的帖子

多謝支持,我仔仔已經2歲,我5想第時朋友問起d,bb嘢連自己都講5出,$係無,但親子時間可貴,我承受5起d假姐姐,

複式洋房

回覆:是是但但 的帖子

多謝支持,我仔仔已經2歲,我5想第時朋友問起d,bb嘢連自己都講5出,$係無,但親子時間可貴,我承受5起d假姐姐,

首頁

尾頁

跳至