跳至

首頁

尾頁

大宅

請問上水區邊度有硬筆書法班?小二. Tks!!

複式洋房

剛剛今曰收到份傳單有書法(硬筆),國際小小藝術家, 上課地點有幾個 1) 上水智昌路8號, 2) 順欣花園地下2A鋪, 3) 上水新健街十號地下.
查詢電話 : 2663 3831

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:上水邊度有硬筆書法

我都想知粉嶺邊到有, 又好的.

大宅

我見到帝庭軒間迦拿有, 有冇人知這間好好?

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:我見到帝庭軒間迦拿有,+有冇人知這間好好

原帖由 krystle 於 13-06-17 發表
我見到帝庭軒間迦拿有, 有冇人知這間好好?
佢得暑假先有, 但書法班要長期學先見成绩架.

大宅

回覆 靚靚C9 的帖子

花都廣場有, 係二樓 , 叫 "六藝館" , 我都剛剛幫小朋友報咗SUMMER COUSE, 阿仔想學掃描, 我同開CONDITION... 要同書法一齊學!! 佢地係30MINS 硬筆 + 30MINS 書法...

珊瑚宮

引用:回覆+靚靚C9+的帖子花都廣場有,+係二樓+,+

原帖由 lu-ka 於 13-06-27 發表
回覆 靚靚C9 的帖子

花都廣場有, 係二樓 , 叫 "六藝館" , 我都剛剛幫小朋友報咗SUMMER COUSE, 阿仔想學掃 ...
我知邊間, 每樣30分钟又幾好wo. 遲D好唔好上黎報吓料

大宅

回覆 靚靚C9 的帖子

冇問題, 到時再報告....

珊瑚宮

引用:回覆+靚靚C9+的帖子冇問題,+到時再報告....

原帖由 lu-ka 於 13-06-28 發表
回覆 靚靚C9 的帖子

冇問題, 到時再報告....
Thanks

首頁

尾頁

跳至