興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

想買 i pad mini, 但係 e 十 買只係得 ios 6 , 問過店員已有體驗版 ios 7, 即係好快會有 up grade 版出, 應唔應該 e+ 買, 等日後免費 up grade
. 定等 ios 7 新 model.

另外店員話可加個 apps 當電話用, 有冇人可以解釋下, 係點運作, thx....

複式洋房

回覆:topkidsmom 的帖子

Apple 更新永遠免費,幾時買係冇影響,冇關係

複式洋房

等等先,有新iPad mini出,等新形號到港先買,上蘋果官網定

男爵府

回覆:florayinghk 的帖子

唔係永遠, 我部ipod touch第一代, 想升iso 3要俾錢。

複式洋房

回覆:taddy58 的帖子

我由iphone3gs,iphone4,iphone4s用到iphone5至現在iPad mini都未試過升級要收錢

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:等等先,有新iPad+mini出,等新形號到港先

原帖由 florayinghk 於 13-06-15 發表
等等先,有新iPad mini出,等新形號到港先買,上蘋果官網定
未知幾時出喎......

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

florayinghk 發表於 13-6-15 08:51
搵唔到話有新機出, 唔知係唔係我唔識搵

伯爵府

回覆:請比意見 I pad Mini

我都想買mini ipad

複式洋房

蘋果6月發布會http://live.iphone4.tw/20130610/index.html

複式洋房

等唔到現在買也可以,我的iPad mini都相當唔錯,我日日帶出街好方便

子爵府

回覆:請比意見 I pad Mini

Ipad mini d電係咪好唔襟??我放係到一日唔用都走哂啲電!

子爵府

引用:+想買+i+pad+mini,+但係++e+十+買只係得+io

原帖由 topkidsmom 於 13-06-14 發表
想買 i pad mini, 但係 e 十 買只係得 ios 6 , 問過店員已有體驗版 ios 7, 即係好快會有 up grade 版出, ...
加咩apps??

子爵府

引用:+想買+i+pad+mini,+但係++e+十+買只係得+io

原帖由 topkidsmom 於 13-06-14 發表
想買 i pad mini, 但係 e 十 買只係得 ios 6 , 問過店員已有體驗版 ios 7, 即係好快會有 up grade 版出, ...
apple upgrade version 係唔洗錢架喎!

複式洋房

唔好買,就快出新一代啦

寶石宮

愛機之人 發表於 13-6-20 01:40
唔好買,就快出新一代啦
請問可 5 可以打電話??

複式洋房

打唔到電話架wor....除非用viber / skype.

首頁

尾頁

跳至