自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:有些黑人周街撩女仔, 原來講起好多人試過, 好討厭呀!

兒時勁怕路過重慶

大宅

引用:Quote:原帖由+kalenagg+於+13-06-17+發表我

原帖由 Strawberryjojo 於 13-06-18 發表
Agree!!
係外國
白人+黑人夫婦
白人+亞洲人夫婦
黑人+亞洲人夫婦

真係周街係

係香港呢方面仲咁守舊
係街見到仲牛咁眼望住人

newbiemom  香港留連街頭的黑人,南亞人來自比較貧窮的國家, 當然想盡方法留在香港了  發表於 13-6-18 18:00
newbiemom  外國的黑白配組合都有相當的學歷同生活背景, 而SIS講緊呢班係比較低層  發表於 13-6-18 17:58

伯爵府

引用:Quote:原帖由+bearclub+於+13-06-18+發表唔

原帖由 samanyan 於 13-06-18 發表
但係街邊嗰啲唔係佢老婆喎~~
佢想個肥女仔做佢老婆囉mouth:即係例如男人鍾意靚女做老婆,因為會威啲,自然佢去主動結識都係靚女啦

大宅

引用:Quote:原帖由+kalenagg+於+13-06-17+發表只

原帖由 bearclub 於 13-06-18 發表
agree!!!! 我覺得只係熱情,如果係鬼佬,你地又會覺得無咩嘢啫
係呀……只係唔同膚色

真係老實講

以前外國讀書

黑人同學不論男,女都係比白人有禮貌
專重膚色。

白人真係有歧視亞洲人
反而黑人冇

子爵府

回覆:有些黑人周街撩女仔, 原來講起好多人試過, 好討厭呀!

:;pppp:我係肥c9都試過幾次俾佢地撩,嚇死呀!

水晶宮

hui_bb 發表於 13-6-17 17:52
我親戚個女就係甘, 識左個黑男一個月就去左結婚, 當日阿媽先知, 搵到個女時已經簽左名... ...

恨嫁成咁?? 唔水下化~

d 香港蠢男就比 B6 女人呃,
做咩依家輪到 港女都比黑人呃呀 ???
mouth:

子爵府

但我亦有黑人鄰居非常之nice.乜人都有好有衰

珍珠宮

我發覺每次同巴基斯坦有eyecontact 果陣佢地就一定同我單眼或者聊下您

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我就經典,我成日比黑人撩

有排晚晚去跑步,
有次跑跑下前面有個黑人踩單經過我身邊,
我只係望左佢一眼,佢竟然跟住我尾,話陪我跑,
跟住我唔理佢,繼續跑,回程時,佢坐左係度等我,
話想約我下次一齊跑~~

有次約左人食飯,落左巴士一個人行緊去JOIN朋友,
又係有個黑人經過我身邊,話想同我做朋友,
一路跟住我,跟到我去酒樓,之後我上酒樓打邊爐,
打完都幾個鐘,我去巴士站等車走,條友仔又係係巴士站等我,
繼續話想攞我電話NO,真係比佢嚇Q死~~

又有一次行行下街,無那那後面有條黑人,
走黎同我講<我好鍾意你>仲要用中文講,
我幾想用中文同佢講<但...我好想中你多D囉>

irenecc    發表於 13-6-18 17:49
thunder_bunny   中佢LA ~~  發表於 13-6-18 09:58

男爵府

samanyan 發表於 13-6-17 17:57
佢地特別鍾意撩肥嘅同大籮柚~

中哂... 我成日都俾黑人撩

大宅

引用:Quote:原帖由+samanyan+於+13-06-18+發表但

原帖由 bearclub 於 13-06-18 發表
佢想個肥女仔做佢老婆囉即係例如男人鍾意靚女做老婆,因為會威啲,自然佢去主動結識都係靚女啦

...

但係佢地話親自儲肥個老婆先有成功感喎~
佢地周街撩人,性格熱情啫
唔好諗到撩兩句就做硬佢老婆先啦,佢地都唔係可以任娶人㗎

法國男撩女係浪漫表現
美國男撩女係不羈表現
歐洲男撩女係風度表現
日本男撩女係咸濕表現
大陸男撩女係劏人表現

講到尾,你的樣子如何,你的命運也必如何

別墅

引用:Quote:原帖由+bearclub+於+13-06-18+發表佢

原帖由 samanyan 於 13-06-18 發表
但係佢地話親自儲肥個老婆先有成功感喎~
佢地周街撩人,性格熱情啫
唔好諗到撩兩句就做硬 ...
我老公係黑人,佢唔係難民。
佢地撩有好多種,好多level
佢地講i love u 可能係玩或講笑,視乎你係邊個,佢地對屋企人同真心朋友好認真的。唔鐘意就唔好傾,文化唔同,唔需要歧視

用戶要求終止服務

證明香港人少接觸外國人, 大驚小怪

侯爵府

環保接龍勳章

試過啦, 唔係種族歧視,
但真係好鬼驚佢地.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

alaneva 發表於 13-6-17 17:36
唔止黑人,仲有巴基斯坦都係
我最怕佢地

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

1928mickey 發表於 13-6-18 09:14
兒時勁怕路過重慶
me 2

子爵府

好媽媽勳章

我女係尖咀試過,同佢講:l love u,嚇c佢

侯爵府

回覆 tamsusan 的帖子

前日係深水埗見到,個南亞人望住個女仔(直情想跟住),如果唔係我同bf跟住係後面(同路),可能成班圍埋去

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我喺元朗試過俾巴基斯坦人撩,我唔理佢地佢地都可以跟住我行行行

大宅

我都識有人嫁左比呢D人
又係識左兩個月唔夠,
結唔成婚,個黑人就要即刻返歸!

首頁
34567...10

尾頁

跳至