跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大圍有冇適合五歲初學小提琴嘅介紹一下,thanks!

伯爵府

引用:請問大圍有冇適合五歲初學小提琴嘅介紹一下

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

各位會員,請注意!

若有需要為子女尋找「私人/上門老師」, 請到教育王國"誠徵老師"版發帖。

如在「沙田區媽媽會」發帖/回招聘
向會員推介或請會員介紹私人/上門老師」,一律視作違規處理

此外,如發現有違規者在此版回覆求聘或發帖作個人(包括私人/上門導師等)/服務
(包括playgroup、補習社等教育/課活動機構)宣傳,一經發現,管理員會考慮將該會員封戶而不作事前警告!

如會員收到pm求聘或宣傳服務資料,請與管理員聯絡,以便跟進查證。

多謝合作!

版主 babyislove
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

別墅

回覆:kokomomojojo 的帖子

大圍有間新開做優惠,暑期班仲送小提琴

伯爵府

引用:各位會員,請注意!若有需要為子女尋找「私

原帖由 babyislove 於 13-06-23 發表
各位會員,請注意!

若有需要為子女尋找「私人/上門老師」, 請到教育王國"誠徵老師"版發帖。
Oops, 收到

大宅

引用:各位會員,請注意!若有需要為子女尋找「私

原帖由 babyislove 於 13-06-23 發表
各位會員,請注意!

咁互相分享下有冇好嘅老師,得唔得呀?唔通冇人用過亂咁徵呀?

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

FiFi618 發表於 13-6-23 22:06
咁互相分享下有冇好嘅老師,得唔得呀?唔通冇人用過亂咁徵呀?
私人老師若分享,很容易就變為介紹。以往有很多時都有此情況發生。

有需要尋求「私人上門」老師的會員可到教育王國「誠徵老師」版。

若對此版規有意見/疑問,可到「使用意見」發帖。

謝謝!
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

伯爵府

引用:Quote:FiFi618+發表於+13-6-23+22:06+咁互

原帖由 babyislove 於 13-06-24 發表
私人老師若分享,很容易就變為介紹。以往有很多時都有此情況發生。

有需要尋求「私人上門」老師的會員可到 ...
咁係咪琴行班eg ToX LXX,栢x,呢d都唔好講唔好提呀,呢d都可以係補習社類喎。

版主

ozoz 發表於 13-6-24 10:14
咁係咪琴行班eg ToX LXX,栢x,呢d都唔好講唔好提呀,呢d都可以係補習社類喎。

...

是不可以介紹「私人上門」老師,是「人」,不是「中心」、「機構」。

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

首頁

尾頁

跳至