跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 好姊妹密密斟(Part 4)

你地香港人, 你地講D學校我又唔識
eeetse 寫道:
你唔覺joanne 已經開始變心la 咩? :-(

[quote]
bcbc 寫道:
唔似你,你平時好快手
[/quote]

男爵府

咁我仲遲過你ma, 咪喊多兩聲lor

joannelai930 寫道:
喊兩喊得啦, 唔駛咁多呀

男爵府

我好慢熱喎, 要warm up吓先

[quote]
muimuichu 寫道:
karman,

你快d講戲肉,d人就會入返晒黎

男爵府

等我黎啦~~

琴日同同睇爸爸沖涼,
佢指住爸爸重要部位話...奶奶...
我教佢話唔係奶奶, 奶奶係一對架,
呢條係"啫啫"

跟住爸爸訓係床到同佢玩,
佢係都要除爸爸條褲, 話"啫啫" :mrgreen:

muimuichu 寫道:
karman,

你快d講戲肉,d人就會入返晒黎

大宅

今日好攰呀,隻手好"yuen" :-(
有無d按摩膏係無味架

男爵府

joanne,

你唔要我地喇 :-( :-( :-( :-(

eeetse 寫道:
你唔覺joanne 已經開始變心la 咩? :-(

[quote]
bcbc 寫道:
唔似你,你平時好快手
[/quote]

男爵府

唔係wor,
佢地講d 我都唔曉,
benben, mui, kelly 都係kln 人呀~

你地香港人, 你地講D學校我又唔識

男爵府

等我都教吓Shirin先

[quote]
eeetse 寫道:
等我黎啦~~

琴日同同睇爸爸沖涼,
呢條係"啫啫"

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

[quote]
eeetse 寫道:
等我黎啦~~

琴日同同睇爸爸沖涼,
呢條係"啫啫"

琥珀宮

冇D咁O既事呀, 你喊錯左 [quote]
karmanshirin 寫道:
joanne,

你唔要我地喇 :-( :-( :-( :-(

男爵府

大媽 & mui

我都知你同mui一定好辛苦, 每人要睇住一隻豬仔 ,
我用開d有好勁既味 幫唔倒你tim

bcbc 寫道:
今日好攰呀,隻手好"yuen" :-(
有無d按摩膏係無味架

男爵府

咁笑岩唔岩

[quote]
冇D咁O既事呀, 你喊錯左 [quote]

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

[quote]
eeetse 寫道:
等我黎啦~~

琴日同同睇爸爸沖涼,
呢條係"

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

karman,

都唔係太辛苦,係抱住熙行入回歸塔時辛苦d,好彩有你地車我地咋,唔係一定辛苦百倍
大媽 & mui

我都知你同mui一定好辛苦, 每人要睇住一隻豬仔 ,
我用開d有好勁既味 幫唔倒你tim

男爵府

各位琴日有去大埔既mami,

你地仲有無相睇呀, 唔夠喉喎 快d比大家睇吓啦

大宅

karman,
辛苦 大家都一樣啦
但返到屋企先知隻手好"yuen"架,仲痛痛地添 :-(
我老公用個枝都係有味架, 我唔聞得,一聞就頭痛 :cry:

伯爵府

Joanne,

唔係貪呢份工自由,一早就左九萬世,
老細唔係到無王管,梗係要做下私人野

你份咩工呀, 成日都蛇來又蛇去

大宅

karman,
你都影得多過我呀,我影左都唔夠十張 :-( :-(
各位琴日有去大埔既mami,

你地仲有無相睇呀, 唔夠喉喎 快d比大家睇吓啦

伯爵府

Bcbc,

通常都有薄荷味喎!

bcbc 寫道:
karman,
辛苦 大家都一樣啦
但返到屋企先知隻手好"yuen"架,仲痛痛地添 :-(
我老公用個枝都係有味架, 我唔聞得,一聞就頭痛 :cry:

伯爵府

嘩... 有咸野,我又報到先

[quote]
eeetse 寫道:
等我黎啦~~

琴日同同睇爸爸沖涼,
呢條係"

首頁

尾頁

跳至