跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part 4)

mui,

係呀, 佢好唔捨得你地呀 :-( :-( 佢好少咁樣嫁, 佢應該記得熙同Boscoo係好朋友呀 , 但係見你地要走所以 :-( :-( 囉

男爵府

Peony,

小病是福呀, 病多幾次抵抗力高d會好d嫁喇

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Peony,

小朋友係咁,大大下就會小d病痛,唔好心煩,小病是福
Happybebe 寫道:
tks mui.
我為左perry都好心煩. 佢好容易有傷風咳. 身子比較弱

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

joanne,

老細唔係樹就自由,但一係樹就好煩
我唔想係呢間公司再生,我陀熙時巳經受盡老細既白眼,我唔想再受,再加上我要搵返5日工,so都係轉工好
joannelai930 寫道:
但係你又話呢份工好自由, 第時點知會點喎[quote]
muimuichu 寫道:
我唔敢"博"

伯爵府

karman,

bosco係shirin baby一定記得喇,
至於熙,一有人叫熙佢就笑~~shirin梗記得喇
karmanshirin 寫道:
mui,

係呀, 佢好唔捨得你地呀 :-( :-( 佢好少咁樣嫁, 佢應該記得熙同Boscoo係好朋友呀 , 但係見你地要走所以 :-( :-( 囉

大宅

karman/mui, 多謝你地. 可能我又太緊張. 次次perry病我都會好心痛. 仲會猛錫佢, 等佢傳染比我, 佢就快d好番.

karmanshirin 寫道:
Peony,

小病是福呀, 病多幾次抵抗力高d會好d嫁喇

洋房

peony,
perry 加細碼?唔係o麻?
駛唔駛叫阿吉比d 哥哥呢?

大宅

peony,

好可惜尋日唔可以見到perry, 希望佢快d好番, 出黎同茶壺仔反下喇!

小朋友氣管唔好, 真係好令人擔心. 之前茶壺仔試過咳得好勁, 透氣又有hehe聲, 我直頭驚到腳軟, 成晚都訓唔著. 後來知道係支氣管炎, 好彩食左藥無事.

唔.........氣管唔好, 我都淨係知要燉d川貝, 煲鱷魚肉湯, 用水過濾既vacuum cleaner勤d吸下屋企, mattress得唔得呢?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

幾時開始搵呀? 祝你順利, 如願以償, 恭喜發財 [quote]
joanne,

我唔想係呢間公司再生,我陀熙時巳經受盡老細既白眼,我唔想再受,再加上我要搵返5日工,so都係轉工好

伯爵府

稀客呀))))))))))))))))

hello 吉爸
信爸爸 寫道:
peony,

大宅

係就好, 我唔客氣. 多多都要.
依家perry已經18個月大啦, 得20-21lbs 咋

信爸爸 寫道:
peony,

伯爵府

你自創既既偏方
Happybebe 寫道:
karman/mui, 多謝你地. 可能我又太緊張. 次次perry病我都會好心痛. 仲會猛錫佢, 等佢傳染比我, 佢就快d好番.

伯爵府

joanne,

未咁快住,我讀埋書拎埋張cert先搵,我估要出年4月,但又想去埋旅行先搵,或者到時睇下點

無論如何多謝既你祝福
joannelai930 寫道:
幾時開始搵呀? 祝你順利, 如願以償, 恭喜發財 [quote]
joanne,

大宅

kelly, 就係perry之前因hehe聲入院. 依家佢咳我就好擔心囉. tks你關心

kelly_bb 寫道:
peony,

好可惜尋日唔可以見到perry, 希望佢快d好番, 出黎同茶壺仔反下喇!

小朋友氣管唔好, 真係好令人擔心. 之前茶壺仔試過咳得好勁, 透氣又有hehe聲, 我直頭驚到腳軟, 成晚都訓唔著. 後來知道係支氣管炎, 好彩食左藥無事.

唔.........氣管唔好, 我都淨係知要燉d川貝, 煲鱷魚肉湯, 用水過濾既vacuum cleaner勤d吸下屋企, mattress得唔得呢?

男爵府

hello 信爸爸
welcome ar!!!

伯爵府

都係有幅相正d

perry 媽,
點解會瘦左咁多o既? 不過唔緊要啦﹗精靈活潑咪得囉﹗

大宅

Peony,
size 唔好太mind la!! 最important係亞仔健康精"拎"!!
wish 多手仔quick quick康復!

大宅

好"背" tim...信爸爸=大肚公? ?-(

eeetse 寫道:
hello 信爸爸

伯爵府

信爸爸=anna honey
connieyyl 寫道:
好"背" tim...信爸爸=大肚公? ?-(

[quote]
eeetse 寫道:
hello 信爸爸
[/quote]

大宅

anna/connie
我都知. 肥瘦唔緊要. 但佢既體重實在係輕過標準. 佢無瘦到只係一直都無重過. 食果方面其實佢食得好好, 只係唔吸收. 加上佢成日都病更加唔長肉.

annaanna 寫道:
都係有幅相正d

perry 媽,
點解會瘦左咁多o既? 不過唔緊要啦﹗精靈活潑咪得囉﹗

首頁

尾頁

跳至