夫婦情感

跳至

首頁
12345...12

尾頁

別墅

我遇上一個好衰的人,但我卻嫁比佢(我前夫)而且生一個女,有人問過佢點解要嫁佢,其實要喺我童年時開始講起...我有個妹妹細我五年但小時我哋嘅代遇完全唔同,我細個已經好硬正,喊呀,軟弱嗰面死都唔想比人見到,我爸爸成日要北上工作,剩返我同嫲嫲,妹妹同我喺屋企,但我媽咪同嫲嫲有婆媳關係,變相我媽咪心情唔好,成曰揾我出氣,成曰打我,連學校老師都發現我傷痕同佢傾過唔好咁.(但而加我哋關係好好),我妹妹細我咁多,佢喊就認為我蝦佢又打我,我真係成曰比佢打,打到唔驚,無感覺喇,14歲嗰年我開始反判喇,我唔理媽咪所講,成曰去玩,唔返屋企,即使返學到係去朋友屋企住都唔肯返屋企,咁壞嘅女仔當然遇到唔好嘅人,17歲我遇到前夫了,當時19歲嘅佢唔肯返工,我唔鐘意返自己屋企但佢屋企可收留我,我就住喺嗰度,但惡夢就開始...

子爵府

別墅

回覆:我的經歷

我前夫係個好花心嘅人,未同我一齊佢試過一個禮拜帶7個唔同嘅女仔返屋企,仲要都有性行為,所以開頭有好多女仔揾佢,但估唔到,佢同我一齊,佢好似變得無咁花弗,暫時無換畫,都只係同我一齊,但江山易改本性難移,呢句我係深信嘅,佢格一排都會突然嗰晚失蹤,第二朝先返,雖然嗰時我咁細個,但我知佢係搞搞陣,仲要我知佢D朋友好鍾意去夜總會而且會帶埋佢去,佢亦承認過佢有去,至此我同佢講分手

複式洋房

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

彭書瑩 發表於 13-6-29 00:34
我遇上一個好衰的人,但我卻嫁比佢(我前夫)而且生一個女,有人問過佢點解要嫁佢,其實要喺我童年時開始講起... ...
書瑩,點解妳過咗依邊嘅?妳bingo未呀?我都係同妳一樣結過婚有個女,而家好就得唔好望番轉頭!祝妳早點bingo
BB 不想太直接表示 BB 這麼唱為了婉轉 告知 我多麼愛護你

別墅

但我一講分手佢就係咁求我,當時幼稚的我就信佢,比機會佢,但只係一排唔係好耐時間又係突然失蹤一晚,當我好嬲就決定唔會再比機會佢,居然...我有咗.講下我當年19歲的情況(我今年28歲),我啱啱出嚟做野,得5000蚊收入,佢就只係做地盤,好似返散工咁, 一個月返得十日八日,真係搭車,喺茶餐廳食個飯就無晒

別墅

引用:Quote:彭書瑩+發表於+13-6-29+00:34+我遇上

原帖由 容兒 於 13-06-29 發表
書瑩,點解妳過咗依邊嘅?妳bingo未呀?我都係同妳一樣結過婚有個女,而家好就得唔好望番轉頭!祝妳早點bin ...
多謝容兒,我今個月m小姐又好準時但我今個月會再繼續努力,其實我想表達唔係我前夫,而係我咁痛苦嘅經歷後都可遇到我而加好好嘅老公,我希望我發生嘅事件有機會嘅可當作參考

男爵府

彭書瑩 發表於 13-6-29 01:13
多謝容兒,我今個月m小姐又好準時但我今個月會再繼續努力,其實我想表達唔係我前夫,而係我咁痛苦嘅 ...
話妳知,我同妳經歷接近一樣,想分開時,發現有咗個女,但不是第三者,當年19歲,宜家33歲,30歲時同我現任結婚,非常錫我,不過我冇妳幸運,妳同妳媽關係好,我同嗰邊關係唔好,原因就係我有一個非常識耍手段嘅女,仲會同佢啲同學講x我老母,所以我宜家只係得番我老公啊!
BB 不想太直接表示 BB 這麼唱為了婉轉 告知 我多麼愛護你

別墅

引用:Quote:彭書瑩+發表於+13-6-29+01:13+多謝容

話妳知,我同妳經歷接近一樣,想分開時,發現有咗個女,但不是第三者,當年19歲,宜家33歲,30歲時同我現任 ...
我好明白你感受,我哋都係過來人,亦好明白要好堅強先可以面對
我寫呢個post,因為我經歷咗要自己養埋囡囡,前夫,前99.自己媽咪.
因前62疏忽照顧我囡囡被狗咬個頭要聯33針上埋報紙.
離婚後同我老公拍拖時,前夫喺街見到打我老公.
我老公係細仔,屋企人最鍚佢,極力反對我哋一齊,但最後經歷咗咁多先到結婚,我會好好珍惜啊

複式洋房

回覆:彭書瑩 的帖子

男爵府

彭書瑩 發表於 13-6-29 01:52
我好明白你感受,我哋都係過來人,亦好明白要好堅強先可以面對
我寫呢個post,因為我經歷咗要自己養埋囡囡, ...
嗯!真係要經歷過才會明白。大家一齊加油,希望快啲bingo今日day 2,因為c6喺排嗰個星期發炎,所以冇交功課咁滯,本來6月22due,點知琴日27先到,唉,個個月都遲係要晒我幾日時間先安落

別墅

引用:Quote:彭書瑩+發表於+13-6-29+01:52+我好明

嗯!真係要經歷過才會明白。大家一齊加油,希望快啲bingo今日day 2,因為c6喺排嗰個星期發炎,所以 ...
但我好明明好準時嚟,但due day前一個禮拜成曰都凝住有咗,試過因咁嘅心情導致遲咗兩曰添

男爵府

彭書瑩 發表於 13-6-29 02:07
但我好明明好準時嚟,但due day前一個禮拜成曰都凝住有咗,試過因咁嘅心情導致遲咗兩曰添

...
所以喺自由版啲人咪話個毒后點解咁好生囉!生咗六個有三個智障,其中一個五歲嘅智障剛剛死咗,但佢又剛剛發現有咗喇

別墅

佢無錢但佢D同事都係臭味雙投,鍾意去夜總會,但可能佢細個,好樂意預埋佢,仲請埋佢,所以佢即使無錢,都可以去玩!但我有咗,得19歲,但佢成日都去玩唔返屋企,我好憎佢呢D行為,我就茅盾喇,我第一次有BB,唔想殺生,於是我唔理所有屋企人嘅反對一定要生佢出嚟,我屋企勸咗我好耐我唔聽,最後佢哋最後讓步就係要我擺酒

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

推。。呢度啲jm係好需要啲過來人分享!唔係你勸佢地唔好作委屈自己,就會有人話針唔拮到肉唔知痛!女人要愛錫自己,呀媽生出黎唔係要比男人糟蹋架

別墅

引用:Quote:彭書瑩+發表於+13-6-29+02:07+但我好

所以喺自由版啲人咪話個毒后點解咁好生囉!生咗六個有三個智障,其中一個五歲嘅智障剛剛死咗,但佢又剛剛發 ...
所以我信你想有就唔易有,唔想有就偏偏咁容易bingo希望你同我嚟緊快快有好消息

別墅

引用:推。。呢度啲jm係好需要啲過來人分享!唔係

原帖由 tc001039 於 13-06-29 發表
推。。呢度啲jm係好需要啲過來人分享!唔係你勸佢地唔好作委屈自己,就會有人話針唔拮到肉唔知痛!女人要愛 ...
agree

男爵府

彭書瑩 發表於 13-6-29 02:28
所以我信你想有就唔易有,唔想有就偏偏咁容易bingo希望你同我嚟緊快快有好消息

...
謝謝!妳快啲繼續分享妳嘅嘢,好多人等緊㗎

大宅

引用:Quote:原帖由+容兒+於+13-06-29+發表所以喺

原帖由 彭書瑩 於 13-06-29 發表

...
繼續,追ing

複式洋房

首頁
12345...12

尾頁

跳至