跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

Re: 西九龍, 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!(Part III)

咁不如一齊行下 ! 即係今日! 我要食完飯先可以出來 . 8:00幾到.
kityuen 寫道:
LLK, FANNY,MANDY,

你們是不是間唔中夜晚會在樓下公園同阿B玩架? 今天星期五, 可能夜晚會有時間行街.

男爵府

BK Milk勳章

Re: 西九龍, 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!(Part III)

我屋企都有個咁既人. 太 女麻 90幾yr , 好煩.琴日又黎煩我.
LLK 寫道:
62的媽媽
咪太 女麻
咁大年紀, 對你有咩影響 ?-(

男爵府

BK Milk勳章

唔明, 唔好咩 ,長壽,培養佢唔好3分鐘熱度. 
咁快死,好傷心嫁. 
LLK 寫道:
上網check 到, 石燕壽命十分長, 可以陪你一生咁耐, 大家如果d仔女話要養雀, 真係要三思

[quote]
LLK 寫道:
石燕, 我屋企隻石燕(自來鳥)養左OVER 15年, 我老公話佢係魔法師黎, 咁鬼長命

[quote]
fannyyug 寫道:
什麼鳥? 可以上網查嗎 ! [quote]
LLK 寫道:
有無人知道一隻鳥既壽命有幾長
[/quote] [/quote][/quote]

子爵府

好丫

咁不如一齊行下 ! 即係今日! 我要食完飯先可以出來 . 8:00幾到. [quote]
kityuen 寫道:

你們是不是間唔中夜晚會在樓下公園同阿B玩架? 今天星期五, 可能夜晚會有時間行街.
[/quote]

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

男爵府

BK Milk勳章

我會還埋書比你 .
LLK 寫道:
好丫

[quote]
咁不如一齊行下 ! 即係今日! 我要食完飯先可以出來 . 8:00幾到. [quote]
kityuen 寫道:

[/quote][/quote]

大宅

係勁煩...本人覺得.....依家係我屋企..住左成個星期...成日都話果到痛果到痛..其實冇事架囉....唉...如果要講,真係一匹布咁長..... :-( :-(

你地今晚落街行???有邊個黎牙...

我去飲茶先...唉...番黎搵你地...啦!!!bye

男爵府

BK Milk勳章

我屋企果個都係咁 ! 佢仲好醒,佢有唔舒服又食哂D藥,就3,4點拍門叫你同佢排街証.多數唔舒服都係佢亂食野.食D熱氣野.
黑魔鯉 寫道:
係勁煩...本人覺得.....依家係我屋企..住左成個星期...成日都話果到痛果到痛..其實冇事架囉....唉...如果要講,真係一匹布咁長..... :-( :-(

你地今晚落街行???有邊個黎牙...

我去飲茶先...唉...番黎搵你地...啦!!!bye

男爵府

BK Milk勳章

琴晚好唔好訓.
LLK 寫道:
今日飲左龍眼水, 希望今晚訓得好D

別墅

好, 今晚見, 係呢, 即係近邊到個公園? 因我住一座, 好少過去你們那邊的.

男爵府

BK Milk勳章

球場後果個公園 .
kityuen 寫道:
好, 今晚見, 係呢, 即係近邊到個公園? 因我住一座, 好少過去你們那邊的.

男爵府

BK Milk勳章

kit ,

你今日係唔係清閒d.
見你多左上來.

別墅

今天不用開會, 又不用外出, 故此可以座在office上網, 應該係趕交文件工作, 下星期又一輪會議戰, 需要準備.

男爵府

BK Milk勳章

你做嘜 ! 成日都要開會 , 係唔係社區工作.

子爵府

ok啦, 精神過星期二

琴晚好唔好訓. [quote]
LLK 寫道:
今日飲左龍眼水, 希望今晚訓得好D
[/quote]
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

男爵府

BK Milk勳章

係呀 ! 放完假好似無放過,好攰.不過我都係想放假.

男爵府

BK Milk勳章

仲有書店覆我琴日寄出.

別墅

嘩, 你放咗新相喎, 係咪自己整架?
我唔需要落區工作, 不過我要落中心見我的同事, 同佢地開會, 所以成日要周圍走.

男爵府

BK Milk勳章

新相唔係我整 ,係0905 媽咪.我想問你做D嘜.攪活動果隻.定係其他.

別墅

我係做行政工作, 唔係專責攪活動,但有時都要整d活動俾自己同事, 即係打雜

男爵府

BK Milk勳章

係一個好醒既打雜.

首頁

尾頁

跳至