跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 西九龍, 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!(Part III)

我唔sure幾點住呀, 因為要出去食飯...如果唔太晏就call你地啦
fannyyug 寫道:
咁不如一齊行下 ! 即係今日! 我要食完飯先可以出來 . 8:00幾到. [quote]
kityuen 寫道:
LLK, FANNY,MANDY,

你們是不是間唔中夜晚會在樓下公園同阿B玩架? 今天星期五, 可能夜晚會有時間行街.
[/quote]

子爵府

Re: 西九龍, 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!(Part III)

Mandy,
明我應該係group interview
你in完過d tips 比我
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

男爵府

BK Milk勳章

等你CALL !
Mandy2005 寫道:
我唔sure幾點住呀, 因為要出去食飯...如果唔太晏就call你地啦 [quote]
咁不如一齊行下 ! 即係今日! 我要食完飯先可以出來 . 8:00幾到. [quote]
kityuen 寫道:
LLK, FANNY,MANDY,

你們是不是間唔中夜晚會在樓下公園同阿B玩架? 今天星期五, 可能夜晚會有時間行街.
[/quote][/quote]

大宅

LLK,
梗係無問題啦.....最好做埋同學仔添...
我地會唔會一group呢? 都係差半個鐘之嗎..
fanny,
你幾點interview呀??

子爵府

應該唔會喇, 9:00 就係 9:00
9:30 就係 9:30
Fanny 同你都係1號交, 好有機會同你一group
早知1號交啦

LLK,
fanny,
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

男爵府

BK Milk勳章

唔記得話比大家知, 晴晴同巧呈同一日時間一樣 --- 9:30AM interview.
好呀! 三個人都係一group , 到時咪係同學仔.
LLK,
fanny,

大宅

你地兩個有伴啦......

男爵府

BK Milk勳章

No . ! 我唔係1號交 ! 2號先交,所以大有機會同巧呈一班.
LLK 寫道:
應該唔會喇, 9:00 就係 9:00
9:30 就係 9:30
Fanny 同你都係1號交, 好有機會同你一group
早知1號交啦

[quote]
LLK,
fanny,
[/quote]

大宅

:tongue: :tongue: :tongue: [quote]
No . ! 我唔係1號交 ! 2號先交,所以大有機會同巧呈一班. [quote]

男爵府

BK Milk勳章

Mandy ,

你今晚去邊度食飯 , 遠唔遠 !

男爵府

BK Milk勳章

唔好意思 !唔好唔開心,可能得一班,到時三個可能一班呢 ! 你唔報cannon啦 !
:tongue: :tongue: :tongue: [quote]
No . ! 我唔係1號交 ! 2號先交,所以大有機會同巧呈一班. [quote]

大宅

遠架, 返荃灣呀.....我預計8點-9點會返到, 但唔sure, 到時call你地丫........
你地都係8:30pm打後架啦?

大宅

迦南delay到18號先再interview呀, 報左呢兩間, 但我老公like明我多d囉
開初我唔like明我, 因為得下午班, 我想亞囝返上午班, d時間好似有規律d囉
唔好意思 !唔好唔開心,可能得一班,到時三個可能一班呢 ! 你唔報cannon啦 ![quote]
[/quote]

男爵府

BK Milk勳章

最遲9:00都要走,亞囡會嘈飲奶訓教.

男爵府

BK Milk勳章

講下你同你老公既不同意見.我老公無主意,得我決定.
迦南delay到18號先再interview呀, 報左呢兩間, 但我老公like明我多d囉
開初我唔like明我, 因為得下午班, 我想亞囝返上午班, d時間好似有規律d囉 [quote]
唔好意思 !唔好唔開心,可能得一班,到時三個可能一班呢 ! 你唔報cannon啦 ![quote]
[/quote][/quote]

大宅

hey, 有朝搭小巴返工, 有個媽咪講緊電話, 聽到佢個囝今年讀緊明我2歲班, 佢極度稱讚明我.......
查實明我係咪好出名架?

男爵府

BK Milk勳章

迦南幾錢一個月,係唔係又分上,下午班.

男爵府

BK Milk勳章

我諗明我比迦南 , 迦南出名d,多分校.不過我friend 話如果你想個b開心d.就唔好讀.因為好大壓力.但就會好叻.我想佢講唔開心都係幼稚園姐. 

大宅

亞囝讀書既野, 多數比我老公決定, 因為佢會睇/考慮得詳細過我... [quote]
講下你同你老公既不同意見.我老公無主意,得我決定.[quote]

男爵府

BK Milk勳章

你就好啦 個老公咁有主見. 好多時都係我決定,因為我獨裁.
亞囝讀書既野, 多數比我老公決定, 因為佢會睇/考慮得詳細過我... [quote]
講下你同你老公既不同意見.我老公無主意,得我決定.[quote]

首頁

尾頁

跳至