論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

名叫:BEACH TINNA IxIDxRO 護照 : Ex429xxx
- 時常講大話做錯嘢,借口多多(包括﹕打爛嘢,唔見嘢有唔認等等)
- 教佢煮飯有唔聽有做錯好串唔識聽中文
- 時常有蟑螂唔知有無打掃
- 我同老公叫佢做嘢,黑面、大聲罵
- 時常在屋企見到佢扮做嘢好勤力偷懶看電視,唔清潔一係半日在廚房扮好忙
- 唔叫唔做,叫佢做扮唔記得做
- 明明做錯罵佢大聲搏咀有扮可憐
- 時常係日間係房間鬼鬼鼠鼠用電話whatsapp見到我就放低電話好怪晤得光
- 最可怕今曰博炒完叫佢汁嘢走張平時俾佢用床單被一看唔到打開掉出去垃圾房
-
-
-
- 大家小心小心揾工中今曰炒她 4/7完 17号要走
-
-

公爵府

引用:++++名叫:BEACH+++TINNA+++IxIDxRO+++++++

原帖由 sushibb 於 13-07-05 發表
名叫:BEACH TINNA IxIDxRO 護照 : Ex429xxx
- 時常講大話做錯嘢,借口多 ...
有名你叫beach=bitch

複式洋房

她在台灣做個三個月到唔舊唔做這個衰人是我c9屋企人話這個好請她,我同c9屋企人住我家人請她主要服侍我99同打清潔做家務,煮飯,我同老公到唔要清潔我房間有時衣服唔要佢燙有話好多嘢做我房好亂唔幫我房間清潔呀全屋住4個人照顧得2個呀到好串話難做一年到唔夠就時常講我唔會做好來上個月經常話要請邊日假最黑人真提早問佢放唔放個日勞假期唔出聲臨放假前一日先話放呀問佢點解放平時以日就話領事館講囉幾次到係講這句有d角得唔真我屋企人叫她辭職就一個月通知啦有話好有多嘢可以做到8日尾等2日玩嘢信唔想寫好串話唔做炒我我屋企人叫他走完來博炒想你報錢做唔够完約就走

首頁

尾頁

跳至