跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 07/08年度 - 荃灣區小朋友升讀K1家長會

fy
仲有報左士德,崇真, 培正. 領報收左 pm, 都諗住博下睇下轉5轉到 am
咁你仲同 him him 報左邊間 ar

侯爵府

好媽媽勳章

§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

公爵府

畀面勳章

LuLuBB 寫道:
我都有報聖母, in8:50am, 本來12:xx, 不過我2:30pm要in根x園, 所以改時間

LuLuBB,
你in 咁早呀? 囡囡果段時間起身未?

男爵府

fy
仲有報左士德,崇真, 培正. 領報收左 pm, 都諗住博下睇下轉5轉到 am

公爵府

畀面勳章

lovetsungtsung 寫道:
fy

ltt,
我只係同謙謙報左聖母同荃浸咋...我件餅已經話我仲乜要報其他學校, 都費事睬佢... :tongue:
荃浸係on the waiting list..
領報收左tt, congrats...

大宅

醒目開學勳章

tsznok
But that's Philienglish, not English Ma:>
And They use a simialr project approach as 士德. . . .
Laputa

英文呢樣野我又覺得唔難攪....

你俾得36xx俾個仔上3小時英文,不如用$3320請個 bun bun 全天侯對住個仔講英文。 :-p

男爵府

fungyee

好在個囡早起身, 所以都ok

fungyee 寫道:
[quote]
LuLuBB 寫道:
我都有報聖母, in8:50am, 本來12:xx, 不過我2:30pm要in根x園, 所以改時間

LuLuBB,
你in 咁早呀? 囡囡果段時間起身未?[/quote]
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

侯爵府

好媽媽勳章

咁就要睇你點揀個賓姐喇~~~
托賴我而家用緊呢個講得幾正宗。

Laputa 寫道:
tsznok
But that's Philienglish, not English Ma:>
And They use a simialr project approach as 士德. . . .
Laputa

[quote]
英文呢樣野我又覺得唔難攪....

你俾得36xx俾個仔上3小時英文,不如用$3320請個 bun bun 全天侯對住個仔講英文。 :-p
[/quote]

侯爵府

好媽媽勳章

我個仔又係晨早就起身,六七點就起身...成個呀伯咁傢佢。 :-|

LuLuBB 寫道:
fungyee

好在個囡早起身, 所以都ok

[quote]
fungyee 寫道:
[quote]
LuLuBB 寫道:

LuLuBB,
你in 咁早呀? 囡囡果段時間起身未?[/quote][/quote]

公爵府

畀面勳章

tsznok,
你囝囝咁早起身?
放假都係咁早架?
我個囝返學時就賴床, 成日話要訓覺豬...

侯爵府

好媽媽勳章

係呀,唔使人叫醒佢都可以咁早起身傢...平時佢o既習慣係咁o既: -

7:00am 起身
1:00pm-4:00pm 午睡
10:00pm 訓覺

日日如是;所以你話佢點可以番下午班呢?

男爵府

我個女都係, 所以我都like上午班

tsznok 寫道:
係呀,唔使人叫醒佢都可以咁早起身傢...平時佢o既習慣係咁o既: -

7:00am 起身
1:00pm-4:00pm 午睡
10:00pm 訓覺

日日如是;所以你話佢點可以番下午班呢?
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

tsznok ,
你個仔午睡時間都幾長喎
該用戶已被刪除

公爵府

畀面勳章

反而我個仔佢有得玩可以唔訓晏覺, 直踩到夜晚...

侯爵府

好媽媽勳章

係呀,佢係睡寶寶o黎傢。由NB開始就好鍾意訓,最精神都係上午&四點打後o既時間。

LongBMa 寫道:
tsznok ,
你個仔午睡時間都幾長喎

侯爵府

好媽媽勳章

我細仔咪係咁囉,有得玩就唔使訓傢喇~~~~

半年前左右同佢去迪迪尼,由上午十點左右,玩到睇埋firework食埋飯,番到屋企沖涼時佢先訓,大仔都頂唔住中途要訓陣先,但佢就可以直踩傢。

fungyee 寫道:
反而我個仔佢有得玩可以唔訓晏覺, 直踩到夜晚...

侯爵府

好媽媽勳章

個個去晒食飯lu~~~~

我就o岩o岩食完外賣。

係呢,記得呢度有媽咪都會考培正&根德園,唔知大家ready好未呢?我就冇乜準備,到時由得佢考天才就算。

大宅

我泥報名先!

我兩個仔未有學校收! :-(

侯爵府

好媽媽勳章

唔好太緊張啦,總有學校會收o既。加油~!

twins312 寫道:
我泥報名先!

我兩個仔未有學校收! :-(

首頁

尾頁

跳至