跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 07/08年度 - 荃灣區小朋友升讀K1家長會

嘩...套裝?!我怕自己著起龍袍都唔似太子呀!哈哈哈~~~

kyk 寫道:
tsznok
我好似睇過有位 bk ma 話去 in 根德時佢同小朋友都係牛仔褲, 結果佢個小朋友而家就係喺根德讀緊, 不過有朋友同我講去 in 名校叫我著番套套裝喎! 但我都係平常心, 聽日去 in sc, 都係諗住牛仔褲, 因為都係諗住志在參予.
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

伯爵府

kyy
thanks for your info, 不過要做定防晒先.
kyy 寫道:
kyk,
因我早左去, 你都可以早d, 我in 11點, 其實10:40左右已放人入校, 我係佢地放10:45個班小朋友時開始排隊 (即10:30左右), 到in完出黎約11:30左右啦 !

in之前會俾小朋友係間房玩, 睇好唔好彩指去邊張table,我仔分去玩煮飯仔, 佢唔係好like, 係咁望住鄰table d 車仔呀,不過唔知這part計唔計分/計幾多 ??

good luck 呀

大宅

kyk,
好衰架, 重引人, 好鬼恨女呀

kyk 寫道:
晒吓先, 係呀! 有時阿囡好嗲咁叫媽咪, 爹爹, 嘩, 我老公幾鬼冧呀! hahaha
No worry be happy

伯爵府

仲有呀! 可以成日幫阿囡扮靚, 紥邊仔, 而家佢識得去問人: 我靚唔靚呀?

快 d 生 la, 快 d 生 la, 快 d 生個囡 la :tongue: :tongue: :tongue:

大宅

儍既咩,男仔玩煮飯仔 ,呢點好似根德好d,佢地男女分開 in架,因女仔講嘢叻啲喎。

放人入校?諗下個場面笑c我!

kyy 寫道:
kyk,
因我早左去, 你都可以早d, 我in 11點, 其實10:40左右已放人入校, 我係佢地放10:45個班小朋友時開始排隊 (即10:30左右), 到in完出黎約11:30左右啦 !

in之前會俾小朋友係間房玩, 睇好唔好彩指去邊張table,我仔分去玩煮飯仔, 佢唔係好like, 係咁望住鄰table d 車仔呀,不過唔知這part計唔計分/計幾多 ??

good luck 呀

大宅

嘻, 我都係,著起龍袍都唔似太子 !! 今日只係唔著 jeans囉 !!呀仔都係著波鞋咋, 佢本來著長袖shirt + 背心, 點之太熱,, 除左 背心, 件shirt又濕, hair又濕, 好似難民咁呀, 撞鬼 :tongue: :tongue:

不過見好多家長+小朋友都好靚, 真係好認真, 去飲咁架

tsznok 寫道:

[quote]
kyk 寫道:
tsznok
我好似睇過有位 bk ma 話去 in 根德時佢同小朋友都係牛仔褲, 結果佢個小朋友而家就係喺根德讀緊, 不過有朋友同我講去 in 名校叫我著番套套裝喎! 但我都係平常心, 聽日去 in sc, 都係諗住牛仔褲, 因為都係諗住志在參予.
[/quote]

伯爵府

聽日到我, 等我同阿囡都去見識吓先!!
wingmama04 寫道:

大宅

咪係, 軒軒望住d車流晒口水呀:evil:

儍既咩,男仔玩煮飯仔 ,呢點好似根德好d,佢地男女分開 in架,因女仔講嘢叻啲喎。

[quote]
kyy 寫道:
kyk,

good luck 呀
[/quote]

大宅

於工返到屋企我個囡都成日講:媽咪我好掛住你 wow!

哈哈係咪好羡慕呢,快d生做

kyy 寫道:
kyk,
好衰架, 重引人, 好鬼恨女呀

[quote]
kyk 寫道:
晒吓先, 係呀! 有時阿囡好嗲咁叫媽咪, 爹爹, 嘩, 我老公幾鬼冧呀! hahaha
[/quote]

大宅

kyk, wingmama
:tongue: :tongue: :tongue:

kyk 寫道:
仲有呀! 可以成日幫阿囡扮靚, 紥邊仔, 而家佢識得去問人: 我靚唔靚呀?

快 d 生 la, 快 d 生 la, 快 d 生個囡 la :tongue: :tongue: :tongue:

伯爵府

你好鬼抵死, 我理解到: 快 d 做, 做完生la

侯爵府

好媽媽勳章

有冇人知KV要見幾耐傢?? (加埋等候時間)

大宅

我仲死,套套裝係10年前interview時款式,著出黎我驚人地疑為見鬼

tsznok 寫道:

[quote]
kyk 寫道:
tsznok
[/quote]

伯爵府

我果 d 生完肥咗已經著唔落 lu
我仲死,套套裝係10年前interview時款式,著出黎我驚人地疑為見鬼

侯爵府

好媽媽勳章

笑死)))))))))))))))))

使唔使打氣呀?!
努........力!
加把............勁!!!

kyk 寫道:
你好鬼抵死, 我理解到: 快 d 做, 做完生la
[quote]
[/quote]

公爵府

畀面勳章

kyy 寫道:

我幫手
仲係樹引我地... :tongue: :tongue:

大宅

協恩近唔近劍鳴 or sc ? let me go to check. 幫我攞埋? 多謝先,但攞表要帶出世紙副本架,但都多謝你咁有心。

kyk 寫道:
wingmama04
我睇日如果時間許可會去攞, 駛唔駛幫你攞埋, 係喎! 唔知協恩近唔近劍鳴 or sc 呢?

侯爵府

好媽媽勳章

呢家野,等我o黎,我兩個仔!!!!

fungyee 寫道:
[quote]
kyy 寫道:

我幫手
仲係樹引我地... :tongue: :tongue: [/quote]

男爵府

Hi all:

見你地講緊interview, 入黎8下。

男爵府

好熱鬧 ar. 我又黎

tsznok 寫道:
呢家野,等我o黎,我兩個仔!!!!

[quote]
fungyee 寫道:
[quote]
kyy 寫道:

我幫手
仲係樹引我地... :tongue: :tongue: [/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至