在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

公司將會大執位,本來老細一直都話會升我,但而家無得升,重要俾另一個同事上位同做我上師
唉…唯有希望快D過埋呢幾個月,然後揾工

水晶宮

畀面勳章

回覆:唉… 點解唔可以俾我平靜地放埋產假

咁你專心放埋假,跟住準備揾工啦。 十卜十卜

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

good luck

大宅

開開心心放產假先, 生個肥肥白白bb, 其他野唔好諗住啦 !

大宅

ahsingcat 發表於 13-7-16 02:54
公司將會大執位,本來老細一直都話會升我,但而家無得升,重要俾另一個同事上位同做我上師
唉…唯有希望快D ...

其實我都吾明D公司同老板, 大肚婆返工又吾係有特權, 一樣照平時咁返工做埋...

點解佢地要咁對代D在職媽媽....我之前間公司都係咁...吾肯做我份APPRISAL, 原因係我上年大住肚, 吾做APPRISAL MEANS無人工加, 無得新職。叫我等下轉APPRISAL, 我之後比信佢, 中要搵過份人工高D, 福利好D, 阿頭又好D既公司, 感謝主!

大宅

引用:Quote:ahsingcat+發表於+13-7-16+02:54+公

原帖由 sibylyau 於 13-07-16 發表
其實我都吾明D公司同老板, 大肚婆返工又吾係有特權, 一樣照平時咁返工做埋...

點解佢地要咁對代D在職媽媽 ...
你呢個分享太好了

大宅

回覆:唉… 點解唔可以俾我平靜地放埋產假

老細正式講左新structure, 為左令我就範,係咁踩我,真係好灰

男爵府

陪月勳章

引用:公司將會大執位,本來老細一直都話會升我,

原帖由 ahsingcat 於 13-07-16 發表
唉…唯有希望快D ...
我坐月期間已經差不多日 日打黎問工作點做,
樣樣都話唔識,又問我幾時返工
想休息雨都唔得

首頁

尾頁

跳至