自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

回覆:02事件之酒店

Morning call既手法好特別,哈哈

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:chole2007 的帖子

我去完沖繩,間酒店個酒櫃櫃桶自己打開,我以為我女玩櫃桶,冇理。 有次c6自己返房攞嘢,明明個櫃桶已關好,但佢去完厠所又見打番開。我同c6講有酒鬼想偷酒飲

珍珠宮

回覆 chole2007 的帖子

去旅行最緊要開心,無野就好

大宅

酒逢知己千杯少,话不投机半句多。

禁止訪問

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

講起酒店電視, 我以前同MAMA 去東歐旅行, 係匈牙利, 住左一間叫做國際性D 既酒店~~果間酒店房, 都算乾淨, 光線都好足, 感覺幾舒服架~~

而我習慣係酒店唔會熄晒D燈瞓, 果晚仲無熄電視瞓添~~

第二朝早, 阿媽比我早醒, 佢話佢聽到個電視聲慢慢咁收細聲, 咁佢就以為我醒左, 熄細聲個電視~~(因為搖控係我果邊)~~

但佢望下我, 發現我仲瞓到C 豬咁樣架播~~

玩完第二日行程, 我地又番到果間酒店房~~

今次阿媽發現佢放係化妝袋入面支唇膏, 成支”同企”左係床頭櫃度~ ~~

阿媽係好肯定佢係放番入化妝袋度, 無拎過出黎~~咁阿媽就那那聲, 收番埋支唇膏~~

之後, 幸好都無其他特別事發生過~~~

依兩件事, 雖然都見唔到, 但真係有點奇怪02~~~而我果陣完全唔知, 亦都感覺唔到有咩唔妥~~

係阿媽係番到香港先同我講番先知~~~~如果果陣知道左, 實嚇C…..

男爵府

引用:話說我去歐洲旅行第一日,咁差不多6點我就

原帖由 chole2007 於 13-07-20 發表
話說我去歐洲旅行第一日,咁差不多6點我就起身去廁所,去完出嚟就見到部電視自己開咗,咁當時我就驚驚地, ...
間酒店真係自己攞嚟衰,好地地用電話“魔靈哥”咪算囉!搞乜鬼用電視嚇親啲客要求換房咪盞搞,啲staff多得佢唔少

男爵府

引用:講起酒店電視,+我以前同MAMA+去東歐旅行,+

原帖由 xodebby 於 13-07-22 發表
講起酒店電視, 我以前同MAMA 去東歐旅行, 係匈牙利, 住左一間叫做國際性D 既酒店~~果間酒店房, 都算乾淨, ...
你睇做阿媽嘅幾咁偉大,要驚都係自己頂住

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

活在當下,愛得及時

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

詠豬媽 發表於 13-7-22 12:43
你睇做阿媽嘅幾咁偉大,要驚都係自己頂住
我都覺得係~~~

子爵府

BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

MORNING CALL係開你部TV, 哈, 好驚!

公爵府

好媽媽勳章

chole2007 發表於 13-7-20 08:42
話說我去歐洲旅行第一日,咁差不多6點我就起身去廁所,去完出嚟就見到部電視自己開咗,咁當時我就驚驚地, ...
唔係喎, 呢招高呀, 嚇一嚇你仲瞓得著?

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

首頁

尾頁

跳至