跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

skyrainbow 發表於 13-9-16 18:11
winnie雲妮 :

係自行

我都係係呢三間揀緊.

我係16 網, 睇埋呢個星期六愛官先決定自行揀邊間.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

nicksonma 發表於 13-9-19 11:57
我都係係呢三間揀緊.

我係16 網, 睇埋呢個星期六愛官先決定自行揀邊間.

你睇完之後再分享吓吖!

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆:2014-2015年升小一(14或16校網)

如果大抽獎,明德,崇真,梁李,韋利夫人同愛官,大家又點排

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

a9602066 發表於 13-9-25 18:15
如果大抽獎,明德,崇真,梁李,韋利夫人同愛官,大家又點排

我參觀完愛官, 對佢觀感大打折扣, 呢度都有家長comment

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2671551&extra=page%3D1

比我我會揀
崇真, 韋理, 愛官, 梁李, 明德啦.

咁多間都係小班教學, 梁李應該最進取, 最谷, 所以我排佢後面.
明德, 我唔鐘意佢學校門口, 係馬路斜路, 太危險啦.

崇真D老師最nice, 環境一流, 所以排第一.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 nicksonma 的帖子

請問你交了申請表未? 我交左去祟真

侯爵府

小虎與點點 發表於 13-9-26 14:50

請問你交了申請表未? 我交左去祟真

交左啦, 因為我得15分, 所以自行無揀崇真, 加上老公鐘意太古多D, 所以我揀左太古.

希望跨區成功.

侯爵府

上年有人15分自行崇真都後備1X, 所以我覺得自行15分崇真無機會, 佢又唔係一定要求 1- 1-1 所以我都唔想浪費左自行個機會.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

nicksonma 發表於 13-9-26 14:58
交左啦, 因為我得15分, 所以自行無揀崇真, 加上老公鐘意太古多D, 所以我揀左太古.

希望跨區成功 ...

我朋友女女上年自行跨區成功(15分)

侯爵府

小虎與點點 發表於 13-9-26 15:17
我朋友女女上年自行跨區成功(15分)

oh...你朋友女女好 lucky ar!

bobbob  舊年識好多人都係15分入太古,機會好大,10分嗰啲就真係有人入唔到啦  發表於 13-10-23 10:26

大宅

我都交左表去崇真

大宅

namibb 發表於 13-9-14 11:18
丘佐榮同培僑擺第二,會跌到好後。

點解會跌到好後???

男爵府

回覆:yukilampuishan 的帖子

丘佐榮一向大熱,上年培僑乙部排第一都有人入唔到。

首頁

尾頁

跳至