夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

前日c6放低左個電話去洗手間,之後聽到嘟嘟聲我咪望一下。

㸃知有個唔識名既人whatsapp佢有冇掛住佢。

聽到沖廁聲我就走開扮唔知,之後及到佢望左個電話冇覆又冇打野好輕鬆咁。

我而家都未問過佢,但成日諗住!jm我應唔應該直接質問佢?

複式洋房

回覆:June_Lance 的帖子

補充多句,佢呢排唔似有異樣,番屋企都早,一直都品行良好架!

lina9316  小心d好。  發表於 13-7-25 09:34

大宅

你平時有無check開佢電話?
如果係我我會即刻問佢..

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:June_Lance 的帖子

Dear June_lance

就咁睇未見有異樣,不過都真係要作好準備,一定要比個訊息佢

呢個時勢,勁多飛來猛,小的定力都high野

NNN

複式洋房

引用:你平時有無check開佢電話?如果係我我會即刻

原帖由 天地乖離 於 13-07-25 發表
你平時有無check開佢電話?
如果係我我會即刻問佢..
平時從來唔check架,不嬲都幾信任佢。

我本身都想即問,因為好心急!但見佢冇覆冇事冇干就想睇定啲先。但而家成日諗住!

複式洋房

引用:Dear+June_lance就咁睇未見有異樣,不過都

原帖由 bettylam 於 13-07-25 發表
Dear June_lance

就咁睇未見有異樣,不過都真係要作好準備,一定要比個訊息佢
Thx Betty!!!

係咪要比啲暗示定㸃?我唔想好似好管佢咁,但唔講唔心安。

尋日佢都正常時間就番到,亦唔覺多左玩電話..但都擔心!

大宅

June_Lance 發表於 13-7-25 09:33
平時從來唔check架,不嬲都幾信任佢。

我本身都想即問,因為好心急!但見佢冇覆冇事冇干就想睇定啲先。但 ...
哈哈,所以我一定會即刻問,我對佢無呢啲耐性

丫雅  x2  發表於 13-7-25 19:34

複式洋房

回覆:天地乖離 的帖子

因為個心呆左!唔識反應!

侯爵府

回覆 June_Lance 的帖子

直接問佢啦,男人有時好識扮若無其事架
N年前我BF收到一個示愛SMS,睇完佢都可以冇野,係我吞唔落問佢,佢先話SEND錯左,唔關佢事

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

一定當面問佢啦..(可以睇到佢反應).. 趁未出事..
你又唔係特登check佢手機嘅..
收到呢d msg 都夠古怪啦~

複式洋房

引用:回覆+June_Lance+的帖子直接問佢啦,男人有

原帖由 yinyin1981 於 13-07-25 發表

直接問佢啦,男人有時好識扮若無其事架
之後呢?唔會真係send錯呱

複式洋房

引用:一定當面問佢啦..(可以睇到佢反應)..+趁未

原帖由 poohbb_hk 於 13-07-25 發表
一定當面問佢啦..(可以睇到佢反應).. 趁未出事..
你又唔係特登check佢手機嘅..
收到呢d msg 都夠古怪啦~ ...
我係唔知佢有咩反應、我怕到時我識反應!

都擔心。但佢平時真係好似冇野

侯爵府

緊係唔係啦 ,BF死都話襄王無心,神女有意喎

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

June_Lance 發表於 13-7-25 10:00
我係唔知佢有咩反應、我怕到時我識反應!

都擔心。但佢平時真係好似冇野
起碼知清楚件事... 假設你c6佢本身乖底嘅.. 有可能人哋飛來蜢.. 亦有可能佢自己都心郁郁..
男人最叻以為老婆咩都唔知, 如果你同佢講, 如果佢係乖底, 我諗嚇到佢心都離..
佢係收sms 定 whatsapp 嗰d? 多d check 吓佢whatsapp 有無成日在線上 (自己個心打定個底先)
其實收到呢d msg...點解釋都係死.. 無理由人哋send 錯o者..
JM 祝你好運!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

就係平時冇野先要問清楚

大宅

如果人地真係SEND錯俾樓主你,你都唔會完全冇反應啦,係咪

我覺得你C6嘅反應好唔正常就真

大宅

回覆:唔小心睇到c6個短訊...

我會忍唔住要即刻問清楚

子爵府

你不是即時去問c6,現在問是太遲了,也得不到真實的答案。沒有男人會承認有女人對他們有好感的。既然你說c6行為沒有甚麼異樣,那就是按兵不動,不要去問了,先好好注意你和c6的互動,把大家的感情好好維繫,這比你去問去懷疑更好,要知道小三會攻入就是夫妻之間出現了冷漠、吵架和猜疑,不要先嚇自己,可以提高警戒,多觀察,如你c6有小三的話,你必會知道的。
mc <()>

複式洋房

引用:Quote:June_Lance+發表於+13-7-25+10:00+我

原帖由 poohbb_hk 於 13-07-25 發表
起碼知清楚件事... 假設你c6佢本身乖底嘅.. 有可能人哋飛來蜢.. 亦有可能佢自己都心郁郁..
男人最叻以為老 ...
多謝晒呀!

因為我地結婚冇耐,所以一直冇諗。而家真係晴天霹靂

佢個日收whatsapp架,因為我同佢係公用whatsapp,所以冇咩特別

但今朝我都晨咁早起身裝佢有冇半夜起身whatsapp,暫時唔見有

今晚會同佢講(我諗)

複式洋房

引用:回覆+June_Lance+的帖子緊係唔係啦+,BF死都

原帖由 yinyin1981 於 13-07-25 發表

緊係唔係啦 ,BF死都話襄王無心,神女有意喎
咁佢咁講都唔知信唔信好

首頁
12345...6

尾頁

跳至