自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

回覆:matthewconnielo 的帖子

伯爵府

BK Milk勳章

jannlly 發表於 13-7-25 11:09

我都想知道...... 其餘積分係咁又到8月底要換????

係未個個月底前都要CHECK ??? TKS!
認真就輸了!

公爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:jannlly+發表於+13-7-25+11:09+我都

原帖由 matthewconnielo 於 13-07-25 發表
我都想知道...... 其餘積分係咁又到8月底要換????

係未個個月底前都要CHECK ??? TKS!
當然喺,每個月都會有分有機會到期。

子爵府

2018復活節勳章

引用:係咪咁啱?我唔係睇BK知,行過順便check下

原帖由 CL0214 於 13-07-25 發表
係咪咁啱?我唔係睇BK知,行過順便check下,真係31/7到期,仲咁啱前面幾個人都係31/7到期?咁有無JM check ...

大宅

回覆:BK 又上報啦,百佳話積分卡月尾到期屬流言!

係流既又点會個個都咁岩

禁止訪問

伯爵府

BK Milk勳章

jannlly 發表於 13-7-25 11:24
當然喺,每個月都會有分有機會到期。

我無留意 PK 有無解釋到期日之問題 ,

咁我可以同老公講番, 8月底都有積分到期.

TKS!
認真就輸了!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

CL0214 發表於 13-7-25 10:48
係咪咁啱?我唔係睇BK知,行過順便check下,真係31/7到期,仲咁啱前面幾個人都係31/7到期?咁有無JM check ...

Me. 唔係個個積分到期日都一樣的.

子爵府

咁既然有JM到期日唔係31/7,咁咪可以同百佳平反囉

禁止訪問

引用:Quote:fatchu@home+發表於+13-7-25+09:55+

男爵府

引用:係流既又点會個個都咁岩

原帖由 Jimmy2008 於 13-07-25 發表
係流既又点會個個都咁岩
百佳已經澄清左啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

玩具勳章

引用:Quote:fatchu@home+發表於+13-7-25+09:55+

原帖由 ZZdaphne 於 13-07-25 發表
根本係whatsapp 瘋傳, 又入BK 會員數,
潛台詞係BK 係C9網........:angryfire ...
無計啦。bk一連出左幾個post實牙實齒話內幕消息。whatsapp唔係個個收到。版主都話未證實既野唔好講到真甘。

珍珠宮

玩具勳章

引用:吓,+真係又咁啱,+我同老公噚晚去左買野,真

原帖由 matthewconnielo 於 13-07-25 發表
吓, 真係又咁啱,

我同老公噚晚去左買野,
如果你月月有買野,就月月都有分到期

matthewconnielo   明白晒!  發表於 13-7-25 12:20

珍珠宮

玩具勳章

引用:係流既又点會個個都咁岩

原帖由 Jimmy2008 於 13-07-25 發表
係流既又点會個個都咁岩
如果你兩年前的7月有買野儲過分。今年7月尾咪有分到期囉。死人pk好耐之前改左d terms.

珍珠宮

玩具勳章

引用:個個月尾都有積分過期架啦,除非你上年定前

原帖由 panda1985hk 於 13-07-25 發表
個個月尾都有積分過期架啦,除非你上年定前年果個月無儲分啫
我諗大家都唔知pk改左terms.最初申請係只要keep住買野。所有分都會係最後買野個日計兩年。

男爵府

畀面勳章

我都係有部份過期

我咭內有 1152 分
其實 119 分將於 31/07/2013 到期

我估計係有好多人唔係睇晒全部文字, 只係睇個日子, 所以咪有誤會囉.....
每逢佳節倍思親確確切切說中我心炊

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

引用:個個月尾都有積分過期架啦,除非你上年定前

原帖由 panda1985hk 於 13-07-25 發表
個個月尾都有積分過期架啦,除非你上年定前年果個月無儲分啫
係呀!所以我每個月月頭都會check 一次,看看那個月有無分到期囉!

伯爵府

積分個「積」都寫錯而家啲所謂記者同編輯真係.................

首頁

尾頁

跳至