親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

第一天 chinatown 行街 foodcourt 食野
第二天 包左架十人車去legoland, 唔駛落車過關, 但記得帶齊証件出入境. 叫司機車埋去唱少少馬幣,
6點幾叫司機車我地去食海鮮, 抵食過星加坡好多,又好味.
第三天 Sentosa S.E.A. + Adventure Cave 老爸剎食晚飯
第四天 Singapore Zoo (想玩水就要帶多套衫,小朋友玩得好開心,仲開心過adventure cave)
第五天 Merlion 留影回港

沒時間去USS, 有機會再去.

Legoland 好多遊戲要110CM 以上, -3歲小朋友其實好多都玩唔到.
我囝只可以玩查lego車仔,其實要3-5歲,都係搏大霧,但佢腳仔唔夠長,唔係幾控制到.
跟住就玩坐船同埋入去砌LEGO 車仔, 仲有個類似公園遊樂場既滑梯,
同有個似冒險樂園掉波波入去噴出黎, 其他野好多都唔夠高玩,大D再去好D.
不過阿囝都玩得好開心既.

7月尾前去最好,平日真係好少人, 多數排15分鐘就有得玩.

珍珠宮

BK Milk勳章

點解10人車不用落車過關? 我見佢牌都係寫要架喎

大宅

Do you still can use the Toysrus voucher to buy tickets for 30% off?

男爵府

引用:點解10人車不用落車過關?+我見佢牌都係寫要

原帖由 ccyin 於 13-07-31 發表
點解10人車不用落車過關? 我見佢牌都係寫要架喎
私家車就不用落車,巴士,旅遊巴要落

男爵府

引用:Do+you+still+can+use+the+Toysrus+voucher

原帖由 jiajia2009 於 13-07-31 發表
Do you still can use the Toysrus voucher to buy tickets for 30% off?
如果有2大1小,asia travel買2大送1小

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:Kennyip5d 的帖子

我地坐10人車要落喎

男爵府

ccyin 發表於 13-7-31 18:28
點解10人車不用落車過關? 我見佢牌都係寫要架私家車唔駛落,係位度比關員望下就得,好方便

男爵府

jiajia2009 發表於 13-7-31 19:48
可以,不過我人多,7月尾去,買左family tickets,仲抵,
用反斗城咭記得帶星咭同印coupon

男爵府

Kennyip5d 發表於 13-7-31 23:02
如果有2大1小,asia travel買2大送1小
我去到門口有人派coupon係買一大送一小,不過都係到7月尾,所以無帶返黎

男爵府

引用:我地坐10人車要落喎

原帖由 ccyin 於 13-07-31 發表
我地坐10人車要落喎
下?Y?我7人車唔洗,我都問過司機,佢話只有巴士,旅遊巴先要

男爵府

引用:Quote:原帖由+ccyin+於+13-07-31+發表我地

原帖由 Kennyip5d 於 13-07-31 發表
下?Y?我7人車唔洗,我都問過司機,佢話只有巴士,旅遊巴先要
10人車係van仔?

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:I_O_U_baby 的帖子

我地10人私家車要,之前有jm都係咁講,原來可以5洗

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:Kennyip5d 的帖子

係呀,大7人車少少嗰d囉

男爵府

I_O_U_baby 發表於 13-7-31 23:04
私家車唔駛落車,勁方便,最正係車埋我地食海鮮無加錢,佢自己去食飯等我地

男爵府

回覆 ccyin 的帖子

之前都聽過要落車,所以去前特登問佢都話唔駛,佢話私家車豪華版就唔駛,我唔知真定講笑,
不過佢架都幾豪華,似七人家庭車但長身少少有4排櫈

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:I_O_U_baby 的帖子

我嗰架都係咁架

大宅

請問包車幾錢? 可PM 我資料嗎?

男爵府

回覆 Lovely_Babybaby 的帖子

十人車, S210 來回, 接埋去晚飯唔駛加錢,
最好係去完返酒店先比錢,唔驚被人放飛機

可以直接放名片上來嗎? Check PM

男爵府

引用:回覆+Lovely_Babybaby+的帖子十人車,+S210+

原帖由 I_O_U_baby 於 13-08-01 發表
回覆 Lovely_Babybaby 的帖子

十人車, S210 來回, 接埋去晚飯唔駛加錢,
有冇5人車?

:-P

伯爵府

I_O_U_baby 發表於 13-7-31 18:25
第一天 chinatown 行街 foodcourt 食野
第二天 包左架十人車去legoland, 唔駛落車過關, 但記得帶齊証件出 ...

ZOO 玩水是否指 kidsworld ?

首頁

尾頁

跳至