自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想俾老人家用。駛唔駛攞去改裝?

男爵府

回覆:請問香港買iphone3在加拿大用得嗎

請問有無人知?

男爵府

個問題係咪好白痴?我真係唔識誠心請教

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可以呀 去到買張卡ok啦

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:想俾老人家用。駛唔駛攞去改裝?

原帖由 fungcandy 於 13-08-01 發表
美加買返黎就要改,香港買去唔洗!

男爵府

明白了。Thanks so much!

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:想俾老人家用。駛唔駛攞去改裝?

原帖由 fungcandy 於 13-08-01 發表
但可能因為iphone3太多舊,軟件升級唔到。
好多apps都用開唔到,包括myTV。

子爵府

回覆:請問香港買iphone3在加拿大用得嗎?

Mytv 好似係外國用唔到,tvb要賣埠

珍珠宮

理論上火牛是universal.但我上次去加拿大义电後部机就傻傻地

大宅

香港買通常都已經係unlocked, 或水貨,所以喺加拿大買張sim card就用得…但係點解要買iphone3?一來真係古董喇…如果老人家識用iphone3, 就一定識用iphone 4, 4S, 盡可能買而家啲人普遍用緊嘅機,萬一有需要維修都容易啲…iphone3連二手市場都無乜價值,仲o徒$買?

首頁

尾頁

跳至