懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

21號在瑪麗生左啦, 環境各樣都OK!

我係21號在瑪麗生左啦, 環境各樣都OK, 仲有床位多, 雖然大陸人同香港人的人數好似差不多, 不過都可以, 因為如果佢地唔乾淨同好嘈, d護士同阿嬸係會話佢地, 等佢地注意下.

別墅

Re: 21號在瑪麗生左啦, 環境各樣都OK!

謝謝報料, 咁請問仲要唔要瞓走廊???

公爵府

好媽媽勳章

冇錯ar∼∼
我係16號生完....
所有野都ok ar∼∼
d nurses , doctors, 嬸嬸都好好a∼∼
有床位ar∼∼因為不斷有人出有人入....

大宅

annwan & jannlly

Thanks for your valued information~~
it is very useful~

no need to worry so much as before!

洋房

多謝哂 媽咪報料, 祝bb 身體健康 & 活潑可愛

尋晚2點幾開始肚痛, 而家係屋企等到"見紅"就入瑪麗
Dec 07 - 7.41 lbs/Dec 14 - 7.59 lbs/Feb 08 - 10.78 lbs/Apr 10 - 19.23 lbs/May 26 - 22lbs :-)

公爵府

好媽媽勳章

SnowBears,

你feel 到有痛就可以入院check ga al

伯爵府

魅力王子

i hope u and your bb 身體健康

男爵府

annwan 寫道:
我係21號在瑪麗生左啦, 環境各樣都OK, 仲有床位多, 雖然大陸人同香港人的人數好似差不多, 不過都可以, 因為如果佢地唔乾淨同好嘈, d護士同阿嬸係會話佢地, 等佢地注意下.

你前後住幾多晚?

公爵府

好媽媽勳章

Ms.Mak ,

佢地依然係一直行的制度∼∼
孕婦同bb要住3日2夜ga∼∼

複式洋房

現在無論是順產或者開刀, 都係計生左果日起3日2夜, 如果你是在夜晚6點後生, 則計多一日. 我係20號入院, 21號零晨生, 23號出院, 計3日錢.

首頁

尾頁

跳至