美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Sorry! 之前發左兩個帖都冇左主題(明明有寫,但出唔到)lee 個先係真

話說我由細到大d皮膚都超,d朋友一見到我都會話:一\"你塊面好乾呀","你d頭髮好乾呀","你d手手腳腳好乾呀"

但事實我已好勤力做補濕,日搽夜搽...但都係成日比人話好唔開心。

有日朋友話我皮膚乾是缺乏油份,其實水份也是充足的,要搽多d massage oil,使皮膚同頭髮更有光澤,所以這半年內多用了massage oil用保養

結果近來半年真係少左比人話,原來油份是保養皮膚的重要成份,以下是我近半年常用的massage oil,同大家分享下

禁止訪問

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

伯爵府

回覆:最近變左\"油"痴

我都鍾意用油!

複式洋房

回覆:最近變左\\\"油"痴

我都成日比人話我Dry,想問下面部用咩油會比較適合?

大宅

引用:我都成日比人話我Dry,想問下面部用咩油會比

原帖由 tobypak 於 13-08-06 發表
我都成日比人話我Dry,想問下面部用咩油會比較適合?
其實晩上睡前用你用開 d lotion 再加 2 -3 滴rose hip oil,之后塊面會好滑

別墅

回覆:牛牛兒 的帖子

Where can buy rose oil?

禁止訪問

回覆:最近變左\"油"痴

伯爵府

我做咗油痴成年啦,自己買底油溝精油,又正又平又可因應皮膚問題改動配方

首頁

尾頁

跳至