婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

奶奶特登開左個Facebook add 我同個孫想睇相、被我ignore 晒:;pppp:
今日姑奶add 我我又ignore 左

偷懶喵星人    發表於 13-8-5 10:45
love can be a delight, a dilemma, a disease or a disaster.
the proper basis for a marriage is a mutual misunderstanding.

珍珠宮

回覆:好似好衰

一啲都唔衰

男爵府

叻女

複式洋房

回覆:krauterweiblein 的帖子

少少啦,你老公難做人。

珍珠宮

怕唔怕好專登咁呀?!
不過係我,我都唔會加~

男爵府

扮傻睇唔到或者呢排都無開fb

珍珠宮

畀面勳章

一係封鎖其他album 同post, 淨比bb album 佢睇得唔得呀

krauterweiblein  我就係衰格到bb 果個acc 都ignore 佢  發表於 13-8-5 13:51
唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我唔會ignore,扮睇唔到

伯爵府

你自己想唔想add佢地先? 唔想add就唔add,做咩要委屈自己去迎合佢地,唔需要同人解釋唔多

別墅

幫bb開個acc咪得囉!等佢地add bb

子爵府

育兒性格勳章

做得好

大宅

我都冇ADD 奶奶,佢O岩O岩開左FB 仲問我做咩唔ADD 佢
不過有ADD 姑仔

其實冇咩唔見得人,不過有時講者無心,見者多野諗,費是麻煩啦...
一陣POST 多張相都唔得,買多件野都被佢以為我洗哂佢個仔D 錢就死

男爵府

引用:我都冇ADD+奶奶,佢O岩O岩開左FB+仲問我做

原帖由 ken3tine 於 13-08-05 發表
我都冇ADD 奶奶,佢O岩O岩開左FB 仲問我做咩唔ADD 佢
不過有ADD 姑仔
其實我冇野唔畀得佢睇,但就好抗拒accept 佢地:;pppp: 其實我地冇咩大沖突

ken3tine  exactly, 其實咁樣好正常。  發表於 13-8-5 13:31
love can be a delight, a dilemma, a disease or a disaster.
the proper basis for a marriage is a mutual misunderstanding.

男爵府

G.N 發表於 13-8-5 13:03
幫bb開個acc咪得囉!等佢地add bb
我就係衰格到bb 果個acc 都ignore 佢

男爵府

林雙 發表於 13-8-5 09:25
少少啦,你老公難做人。
佢唔會難做,如果人地問佢會好老實答係我衰格,唔中意人,唔add,佢都冇我符 :;pppp:

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都無add我99, 咁只我無add,我兩個姑奶我老公都無add。因為廢事打野都要左諗右諗。
我99又係d睇完會問長問短既人,唔add好過。

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我直情unfriend 啦我6299...姑仔留返但其實已被block....

大宅

引用:奶奶特登開左個Facebook+add+我同個孫想睇

原帖由 krauterweiblein 於 13-08-05 發表
奶奶特登開左個Facebook add 我同個孫想睇相、被我ignore 晒
今日姑奶add 我我又ignore 左 ...
Give me 5

大宅

我都晤會加:;pppp::;pppp:

複式洋房

有性格

首頁

尾頁

跳至