美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

終於投降了~~
係試過無數產品後, C6終於話: 不如你去打左佢好過啦...

琴日同C6一齊行街,入左一間護膚品店, 左睇右睇試左一輪, 終果買左一盒棉花. 係收銀度問佢推介果隻去斑精華好唔好用, 個SALES話: 下次試埋羅, 我周不時都見到你黎買野!!

OMG!!!!想揾LUNG捐!!!其實好多時都係睇下咋, 無成日買野架!!!
C6返到屋企即刻話:打左佢啦, 為左果幾粒斑行到人地都認得你~~~

我面上果D應該係苛蒙斑, 咁打邊隻會好,係邊度打會好D...我想QUOTE個價錢比C6 科左水先!!!

複式洋房

回覆:想打斑!!!

睇開你d post見到呢個。你打左未呀?因為我結婚前有去打。好有效呀!果d祛斑精華全部無用架!打斑計計埋埋分分鐘仲抵。

群仔  你去哪裡打?我也想打斑。  發表於 14-5-25 16:11

別墅

回覆:一心一意 的帖子

我都想,但係有d人打完皮膚仲乾

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆:一心一意 的帖子

係咪laser?

複式洋房

引用:睇開你d+post見到呢個。你打左未呀?因為我

原帖由 torovin 於 14-05-25 發表
睇開你d post見到呢個。你打左未呀?因為我結婚前有去打。好有效呀!果d祛斑精華全部無用架!打斑計計埋埋 ...
我去skinic打,package打十次,都夠架喇其實,不過我再打多左兩次。佢唔係傷害皮膚表層去斑果隻,係刺激骨膠原,所以會做左好多次之後忽然發現少左好多。我記得好似$7xxx 十次,但係半年前佢地打比我話再半價。

複式洋房

引用:我都想,但係有d人打完皮膚仲乾 +

原帖由 bongbonglove 於 14-05-25 發表
我都想,但係有d人打完皮膚仲乾
會有少少乾,要記得敷mask。但係好開心架,因為除左去斑仲會收埋毛孔。果度做果d女仔全部都無毛孔架

別墅

回覆:想打斑!!!

荷爾蒙班最煩。。我朋友都係荷爾蒙班。。美容院姐姐話要打十次八次先清到。。一次要1000蚊!咁如果package平d不如一次過買仲好。反正都要打咁多次

大宅

引用:Quote:原帖由 torovin 於 14-05-25 發表睇

原帖由 torovin 於 14-05-25 發表
我去skinic打,package打十次,都夠架喇其實,不過我再打多左兩次。佢唔係傷害皮膚表層去斑果隻,係刺激骨 ...
請問你打賀爾蒙斑還是雀斑? 謝謝

複式洋房

引用:Quote:原帖由+torovin+於+14-05-25+發表我

原帖由 aircon 於 14-05-25 發表
請問你打賀爾蒙斑還是雀斑? 謝謝
點分架?我估係雀斑?

複式洋房

引用:荷爾蒙班最煩。。我朋友都係荷爾蒙班。。美

原帖由 hiltonhui 於 14-05-25 發表
荷爾蒙班最煩。。我朋友都係荷爾蒙班。。美容院姐姐話要打十次八次先清到。。一次要1000蚊!咁如果package ...
係呀!本來分開一次一次就$1400一次,但10次半價。半年前佢地打比我,話再半價!好吸引,不過我試生bb所以無做。

大宅

引用:Quote:原帖由 aircon 於 14-05-25 發表請問

原帖由 torovin 於 14-05-26 發表
點分架?我估係雀斑?
雀斑細粒好多,好似墨咁大

複式洋房

引用:Quote:原帖由+torovin+於+14-05-26+發表點

原帖由 aircon 於 14-05-26 發表
雀斑細粒好多,好似墨咁大
Gum係雀斑呀!

首頁

尾頁

跳至