夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

頭先同c6,99 去按摩,我同99一間房因為我地唔按身,而c6話想去按香薰全身。跟住我同99按完後去到大堂,聽講話c6加左鐘,咁我就入去佢間房搵佢囉,我先kock左兩下門就入去了。我入去嘅視線只係睇到佢對腳,係著梗褲嘅姿勢。我就即刻沖入去問佢做梗乜,叫佢唔好按啦,要走!但我對眼係一直望住佢下體,隔住條褲我見到佢有啲反應。我趁個女人走左之後去摸佢下體,點知都係油香薰油!激死我。我到依家都好難相信佢無出到火。
佢話返到屋企慢慢解释俾我聽,佢話個女人係診佢訓著左整佢下體,而佢係唔知道,同埋佢話你都知不嬲按香薰都係會除條褲少少,因為會按大臂(呢個我知,因為就算我在場,女人都會咁樣同佢按), 佢又話個女人按一定會比平常大小小,但唔係要做愛嘅反應,佢話係正常反應。跟住我問點解會加鐘,佢話係個女人話加架,佢話知道我地喺外面等佢,點會特登加鐘啊,而佢又話如果佢真係要被出火,佢就會叫人鎖門啦。
我真係好苦惱,訓唔著覺!!我唔知點信佢好!我依家一閉上眼就係入左房嘅畫面!!

大宅

引用:頭先同c6,99+去按摩,我同99一間房因為我地

原帖由 Xu_kei 於 13-08-07 發表
頭先同c6,99 去按摩,我同99一間房因為我地唔按身,而c6話想去按香薰全身。跟住我同99按完後去到大堂,聽講 ...
下,你摸佢果到全部都係油喎,咁都叫按大脾拿high到?9成係按埋雀啦!加鐘錢係咪按雀果part收費啊

複式洋房

回覆:好苦惱 幫幫我!訓唔著啦!

返到屋企嘅時候 佢對我好有耐性 個個問題都解答,仲話以後按中式啦,唔按香薰啦,但我個心仲係諗唔開,我唔知佢講嘅係咪真!!頭先我激動到喊左出黎 雖然我無親眼睇到佢係咪真係出火 但我真係好唔開心啊

複式洋房

回覆:Lisaman886 的帖子

我意思話平時就算我在場都會除條褲到patpat一半按到大臂,但今次佢話係訓著左,但我諗男人訓著左,摸到jj蛋蛋都唔會醒咩? 唉

lina9316    發表於 13-8-8 12:02

大宅

引用:返到屋企嘅時候+佢對我好有耐性+個個問題都

返到屋企嘅時候 佢對我好有耐性 個個問題都解答,仲話以後按中式啦,唔按香薰啦,但我個心仲係諗唔開,我唔 ...
我推測佢應該全身按摩果陣按按下個條按摩女按落佢雀到問佢按唔按埋,按既話個收費就係加鍾果一粒鍾,你同佢地同步一齊按而且又分房,按仔雀有幾耐者,岩岩好你搞掂佢咪又搞掂囉,high到邊有可能成條野都係油啊

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Xu_kei+於+13-08-07+發表返到

原帖由 Lisaman886 於 13-08-07 發表
我推測佢應該全身按摩果陣按按下個條按摩女按落佢雀到問佢按唔按埋,按既話個收費就係加鍾果一粒鍾,你同佢 ...
佢就話咩都唔知 直到我摸佢jj 佢先知有咁多油。。

禁止訪問

伯爵府

Xu_kei 發表於 13-8-7 02:35
頭先同c6,99 去按摩,我同99一間房因為我地唔按身,而c6話想去按香薰全身。跟住我同99按完後去到大堂,聽講 ...

你想我地點幫你呀??

講真,去按摩,緊係有特別服務啦,真係睇吓你隻佬比唔比佢攪架咋。

唔好講男人去按摩有啦,女人一樣有!

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Xu_kei+於+13-08-07+發表返到

原帖由 Lisaman886 於 13-08-07 發表
我推測佢應該全身按摩果陣按按下個條按摩女按落佢雀到問佢按唔按埋,按既話個收費就係加鍾果一粒鍾,你同佢 ...
其實你係我,你會唔會介意c6按jj?

複式洋房

引用:回覆+Xu_kei+的帖子俾著我,會當場捉住個女

原帖由 rafftty 於 13-08-07 發表
回覆 Xu_kei 的帖子

俾著我,會當場捉住個女人,叫埋個話事人黎,鏟到個女人上天花板,如果間野係打開門講明唔 ...
有99喺度嘛,唔想搞大。唉

複式洋房

引用:Quote:Xu_kei+發表於+13-8-7+02:35+頭先同c

原帖由 tkbaby 於 13-08-07 發表
你想我地點幫你呀??

講真,去按摩,緊係有特別服務啦,真係睇吓你隻佬比唔比佢攪架咋。
無咩,我只係好難受又訓唔到 但又唔想同朋友講先打上黎。

珍珠宮

回覆:好苦惱 幫幫我!訓唔著啦!

你仲咩咁on居比佢自己一間房。

伯爵府

Xu_kei 發表於 13-8-7 02:53
無咩,我只係好難受又訓唔到 但又唔想同朋友講先打上黎。
傻豬,諗嚟做咩呀,當佢無囉,下次再去(大陸)的話,一定要同房先比佢去按。
但香港呢,就唔可以同房啦,因為牌照問題,一定要分房,所以盡可能都係唔好比佢佢囉。

複式洋房

引用:你仲咩咁on居比佢自己一間房。

原帖由 狐朦 於 13-08-07 發表
你仲咩咁on居比佢自己一間房。
我無理由掉低99嘛 啲staff又話按身要另一間房 我就話好啦,當下無得揀

禁止訪問

珍珠宮

引用:頭先同c6,99+去按摩,我同99一間房因為我地

十年前又係同埋99上去揼骨,但我唔比佢自己一間房,所以要99自己一間,男人自己一間出事。

別墅

引用:Quote:原帖由+Lisaman886+於+13-08-07+發表

其實你係我,你會唔會介意c6按jj?
點解要上去按啫?令願比多d都係香港按,上得多就上癮!我試過只係按脚,我係隔離一齊按,d按摩妹都姣咁,總之就信唔過,依d女人偪業就按摩,正葉係咩?應該都知啦?

伯爵府

Xu_kei 發表於 13-8-7 02:57
我無理由掉低99嘛 啲staff又話按身要另一間房 我就話好啦,當下無得揀
佢地緊係想分開個男人啦,得佢一個人,容易埋手吖嘛。

複式洋房

引用:Quote:Xu_kei+發表於+13-8-7+02:53+無咩,

原帖由 tkbaby 於 13-08-07 發表
傻豬,諗嚟做咩呀,當佢無囉,下次再去(大陸)的話,一定要同房先比佢去按。
但香港呢,就唔可以同房啦, ...
其實佢係大6人黎架,所以我都唔知點算,其實之前我地都有講開叫雞,出火呢啲問題,我明佢呢份人係唔會叫雞。但我今日真係唔肯定佢有無出火,又諗諗下我地明明尋晚先咩黎,我覺得應該今日無發生掛。。我都想唔諗啊 但我一閉眼就諗起。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+狐朦+於+13-08-07+發表你仲咩

個99真係害左你,低能都諗到,男人一間房做乜都得啦,你都比人扲住左,佢搞埋搞都得呀!

首頁
12345...6

尾頁

跳至