論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人用過cebu pacific? 我上網見到4~500蚊就可以有單程返菲律賓,係咪咁平?係咪網上照打資料訂票就可以啦?我第一次炒工人,唔係好識訂機票俾她,請大家指教!

複式洋房

回覆:Cebu pacific

昨日剛炒工人先買完Cebu pacific既機票,$380 但加哩樣果樣一共8xx ..都好平

大宅

回覆:CatMaMa107 的帖子

d細travel agent - Cathay labour ticket $5xx全包

禁止訪問

大宅

回覆 sasamama0114 的帖子

係咪自己BOOK吾到架??

大宅

回覆:sibylyau 的帖子

Book 到架,仲可以改期。

伯爵府

好媽媽勳章

ok呀! 上次我姐姐都係俾佢坐cebu, 咪又安全返嚟

大宅

引用:昨日剛炒工人先買完Cebu+pacific既機票,$3

原帖由 iluvpug 於 13-08-14 發表
昨日剛炒工人先買完Cebu pacific既機票,$380 但加哩樣果樣一共8xx ..都好平

...
加d咩要成500蚊?我見行李20kg都係100蚊到

大宅

引用:d細travel+agent+-+Cathay+labour+ticket+$

原帖由 sasamama0114 於 13-08-14 發表
d細travel agent - Cathay labour ticket $5xx全包
請問怎book, 自己 網上買 ?

禁止訪問

引用:d細travel+agent+-+Cathay+labour+ticket+$

大宅

回覆:maywei 的帖子

想問book cebu pacific 比姐姐,check in 要唔要比我的credit card and is copy 比佢check in?因好像e-ticket 寫要

別墅

回覆 kcshing1 的帖子

My maid went back to Cebu for holiday by Cebu Pacific one month ago. I paid the airfare around HK$1,200 (hk-cebu & cebu-hk) by Credit card and no copy of credit card required.

Here is the Website for your reference.

http://www.cebupacificair.com/web-cn/Pages/default.aspx

大宅

冇問題,
不過要小心, 佢seat 要計錢,
admin fee
食要計 (你可以唔比),
luggage 要計 (你可以唔比)
insurance ( 你可以唔比)
加埋 tax, 一張機票要 $8xx

複式洋房

Seat要俾錢,係咪曱即係選位置坐要俾錢?因無理由無位坐架?我無加到呀
我頭先剛訂了一張機票送走賓賓,$400幾機票,加300幾蚊附加費,其他無加到,total 800幾蚊

複式洋房

回覆:meowfish 的帖子

咁我訂完張收據俾agent,聯絡工人來拿,她上機就ok?因為我炒左她,唔會再聯絡她了

大宅

cebupac迫我要比? 點可以唔比 ?

複式洋房

回覆:meowfish 的帖子

唔係喎,我禁2下mouse就可以remove seat.我以為自選座位要加錢!remove左就唔駛加錢啦,我諗工人斷估都唔會無位坐架嘛!

meowfish  thx  發表於 13-8-19 11:24

首頁

尾頁

跳至