自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:Quote:tired+發表於+13-8-15+12:22+人地蹺

原帖由 goat 於 13-08-15 發表
人少我都無野, 有時我都蹺, 但人多我一定唔會, 亦唔鍾意其他人係多時蹺, 我唔想人地整到我, 我亦唔想自己整 ...
只可以人質素問題囉,我都5會蹺,但人地甘做控制5到

珍珠宮

引用:我有時也會蹺腳,+但沒有弄汚别人條褲,腳

原帖由 wawaliluk 於 13-08-15 發表
我有時也會蹺腳, 但沒有弄汚别人條褲,腳也沒有撞倒人, 應該是要看蹺腳方式。 ...

大宅

tired 發表於 13-8-15 11:00
蹺腳都5比,吾好出街麻!出街甘污糟,甘矜貴留屋企最好!

我燥咩 ?  係你打橫講, 個個jm 都明白我講咩, 不要斷章取義 !

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:忍左好耐!坐地鐵唔該唔好蹺脚!

其實蹺腳對腰椎不巧

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

王國長老

王國長老

唔好嘈啦, 我覺得樓主表達既好簡單, 就係唔好影響到人, 做咩都好, 要be considerate, 唔好阻礙到人, 大家為人著想, 唔開心既事都會少好多.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

回覆:忍左好耐!坐地鐵唔該唔好蹺脚!

有時我蹺左腳自然都唔覺意,習慣左
下次搭地鐵會留意下

首頁

尾頁

跳至