親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

原先係想BOOK 銀河或GRAND HYATT既, 不過 FULL 晒, 問左喜來登有房, 所以就BOOK左呢間.

去左澳門咁多次, 呢間酒店都算係幾失望既一間,

房細不在話下, 最頂唔順個洗手間設計, 用料和顏色, 個人覺得真係幾老土下,

成間酒店內部設計一D 都唔似5星級酒店的氣派, 簡直就好似4星酒店咁,

不過最大問題都係張床, 好唔舒服, 太軟, 第二朝起身腰骨痛.

如有留言,請主動直接PM我, 唔好叫我先PM你.  你PM我, 我多數會覆, 但就好少主動發PM比人

男爵府

我都覺得唔好, 又少SHUTTLE BUS 選擇, 個泳池唔好玩. 又冇FREE WIFI.

不過一分錢一分貨, 佢價錢平D.

禁止訪問

引用:原先係想BOOK+銀河或GRAND+HYATT既,+不過+F

男爵府

引用:原先係想BOOK+銀河或GRAND+HYATT既,+不過+F

原帖由 cj712644 於 13-08-19 發表
原先係想BOOK 銀河或GRAND HYATT既, 不過 FULL 晒, 問左喜來登有房, 所以就BOOK左呢間.

去左澳門咁多次, ...
我上星期過去玩都是住這間,我又是睡到腰骨痛,其實一入去登記話要4點幾才有房都已經不滿意,上到房見咁細,感覺不喜歡,金沙城中心3間酒店,住過兩間,兩間都不好,話5星但設施似4星酒店,都是住銀河渡假內的酒店好些

大宅

引用:Quote:原帖由+cj712644+於+13-08-19+發表原

原帖由 bo_chau 於 13-08-20 發表
幾錢晚?
$1380 一晚,淨房唔包早餐。

如有留言,請主動直接PM我, 唔好叫我先PM你.  你PM我, 我多數會覆, 但就好少主動發PM比人

大宅

引用:Quote:原帖由+cj712644+於+13-08-19+發表原

原帖由 herman-mame 於 13-08-20 發表
我上星期過去玩都是住這間,我又是睡到腰骨痛,其實一入去登記話要4點幾才有房都已經不滿意,上到房見咁細 ...
我中午12點半去到已攞到房

酒店外圍就好大,地下商場打通晒三間酒店,不過上到房就細得可憐,房間裡面的間局似4星酒店。

大宅

回覆:澳門返黎啦, 金沙城喜來登, 真係唔係咁好住....

洗手間裝潢好老土,浴江又細又短。

小倩  啱啱去完~
唔會浸浴,幾大都唔關我事…  發表於 13-10-27 22:47
biancaho7  真係又差d喎  發表於 13-8-20 10:20

男爵府

回覆:cj712644 的帖子

請問Check out 時間是11:00嗎?可以2:00 check out嗎

大宅

引用:請問Check+out+時間是11:00嗎?可以2:00+c

原帖由 Man04 於 13-08-20 發表
請問Check out 時間是11:00嗎?可以2:00 check out嗎
最遲下午一點前check out.

男爵府

回覆:cj712644 的帖子

唔該晒。我可以吃完早餐後同小朋友游下水。
請問妳有没有join同公仔吃早餐,ok嗎

大宅

引用:唔該晒。我可以吃完早餐後同小朋友游下水。

唔該晒。我可以吃完早餐後同小朋友游下水。
請問妳有没有join同公仔吃早餐,ok嗎

...
我冇食早餐

不過酒店外圍影下相都唔錯

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+bo_chau+於+13-08-20+發表幾

大宅

引用:Quote:原帖由+cj712644+於+13-08-20+發表$1

甘平??我訂左大倉成二千一晚。。。
一分錢一分貨,唔好羨慕咁平呀。

就係因為大倉 full 晒冇房,我先訂喜來登,
貪佢酒店夠新,早知係咁,住16浦好過

男爵府

我星期五去星期一返,嗰幾日又凍又大風,全程游咗一次水,玩咗一個鐘,我都驚佢哋凍親,有唯一一個好細的jacuzzi 係暖水,但超多人係入面,我見到d水好渾濁,有泡添,我即刻叫亞仔走
老公都係話book唔到其他,所以住Sheraton , 不過講真又唔係差得咁交關,我能我要求低
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

男爵府

引用:Quote:原帖由+cj712644+於+13-08-20+發表$1

甘平??我訂左大倉成二千一晚。。。
大倉房靚好多,個廁所好大有獨立電視的,人工沙灘好正,另出外玩有好多條shuttle bus 選擇,如我再過去都選住大倉

男爵府

回覆:LuckyGirl 的帖子

有没有去熊猫館?

大宅

人造沙灘值得去,以後去澳門一定住銀河入面,除非冬天去

大宅

引用:有没有去熊猫館? +

有没有去熊猫館?
沒去,只去了科學館和龍環葡韻博物館。

大宅

去了牛記食豬扒包,超好味,16蚊唔貴啊。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

請問係咪得喜來登有夢工場早餐?

首頁
12345...6

尾頁

跳至