親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

大宅

ACEY 發表於 13-8-25 10:30
謝謝你咁快回覆. 想問我住金沙的holdiay inn. 最快同簡單的方法點去? sorry 我係今次人生第二次去澳門, ...

你知唔知16浦酒店係邊? 行去大概5-8分鐘.

金沙城有車去澳門碼頭, 你可在澳門碼頭轉16浦酒店專車去16浦酒店, 之後行過去牛記都係5-8分鐘.

但如果你小朋友太細, 唔方便行咁多路, 你可以坐的士去.

我上次在澳門碼頭坐的士去, 因為新馬路好塞車, 坐左40幾蚊先去到.

溫馨提示: 牛記餐廳好細, 上次我去,都要等左5分鐘先有位. 咖哩勁辣, 但我本人覺得豬扒包最好味.
如有留言,請主動直接PM我, 唔好叫我先PM你.  你PM我, 我多數會覆, 但就好少主動發PM比人

禁止訪問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我上次揀sheraton, 因為公司contract價, 平日只係9xx, weekend就11xx
講真, 房係細, 唔舒服咩又未至於, 普通料lor
有澳門司機話, sheraton係俾d賭客用分換既平貨, 而v記果d就擺平可以賣得貴, 暑假weekend點平都要過2000, 所以sheraton如果真金白銀去住, 就唔會賣得貴喇

講房細, 衰唔過hard rock, 簡直係大失望, 舊年暑假連2張水舞間b飛, 同老公兩個人去, $4xxx!

(巡例加句, 請勿pm我book房, 因為係for員工同客戶的, thanks)

男爵府

回覆:Charlotte_mom 的帖子

我8月頭weedend去,agoda訂都連税都係121x,我又唔覺間房細喎,不過無早餐同無wifi又係差d,我幾鐘意佢附近幾間酒店link住,我同老公兩個去,仲係隔離新濠天地睇左taboo色惑,個show超正

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:cj712644 的帖子

我7月尾住喜來登家庭套房,即2間房有門打通,一邊小朋友房,一邊大人房,好大喎! 價錢約HK$1,600/晚 (唔包早餐)

講最好住,當然係Banyan Tree 不過大倉都好ok

男爵府

引用:我7月尾住喜來登家庭套房,即2間房有門打通

原帖由 Koala_Chu 於 13-08-25 發表
我7月尾住喜來登家庭套房,即2間房有門打通,一邊小朋友房,一邊大人房,好大喎! 價錢約HK$1,600/晚 (唔包 ...
我都係住家庭房,好大,我啲小朋友好鍾意,又free wifi ?

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+Koala_Chu+於+13-08-25+發表

原帖由 *豬仔包* 於 13-08-28 發表
我都係住家庭房,好大,我啲小朋友好鍾意,又free wifi ?
冇 free wifi

子爵府

回覆 *豬仔包* 的帖子

我7月住conrad 有free wifi

大宅

大倉房靚好多.....好多條shuttle bus

大宅

回覆 cj712644 的帖子

牛記食豬扒包...响邊 ?

大宅

回覆:澳門返黎啦, 金沙城喜來登, 真係唔係咁好住....

岩岩去完,康泰套票2日1夜$1079 包來回金光船飛+ lunch buffet 我覺得幾抵玩

大宅

引用:回覆+cj712644+的帖子牛記食豬扒包...响邊+

原帖由 wawakaka 於 13-08-28 發表
回覆 cj712644 的帖子

牛記食豬扒包...响邊 ?
在 40樓

如有留言,請主動直接PM我, 唔好叫我先PM你.  你PM我, 我多數會覆, 但就好少主動發PM比人

禁止訪問

環保接龍勳章 大廚勳章

子爵府

我Book 房時張confirmation 寫明free, 到check in 時再double confirm 係

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

剛住完悅榕莊, 超級正, 房大, 景靚, 服務好, C6和囝囝最鐘意房內的水池和木桶, 智能坐廁, 花灑浴又舒服....最重要係唔多B6. 個沖浪沙灘池囝囝都話好玩, 仲有多條路線去其他地方. 間房其實可以住6-8個人, 仲有free wifi. 因為係結婚週年紀念, 酒店送咗支紅酒和蛋糕, 仲有香薰, 勁浪漫

大宅

引用:原先係想BOOK+銀河或GRAND+HYATT既,+不過+F

原帖由 cj712644 於 13-08-19 發表
原先係想BOOK 銀河或GRAND HYATT既, 不過 FULL 晒, 問左喜來登有房, 所以就BOOK左呢間.

去左澳門咁多次, ...
我地住holiday Inn好差吓,未試過d酒店個枕頭係咁差,我同阿女成晚都得唔好,阿女仲話個頭好痕
下次真係唔會再住了

男爵府

八月尾平日住左Sheraton一晚, 覺得唔差, 服務好, 房間ok, 住spg會員樓層, 11am已有房同check out extend到2pm
晚上返回酒店已放左個小cake在fringe, 話birthday cake, 但其實佢地都冇我地出生日期.
HIMAMA

大宅

我都係剛剛星期日住完喜來登,我覺得好好喎!服務又好!我係SPG會員,Check in時職員態度好,而且又比我早D羅房,同2:00先Check out!我Book左2間房,一間我父母,一間我同老公仲有BB,之前要求想要同樓層既,佢直情比埋兩間打通既房我,非常方便!我係上SPG網 Book既,價錢都好ok,計埋稅一間房$10xx。

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:洗手間裝潢好老土,浴江又細又短。+ +

原帖由 cj712644 於 13-08-20 發表
洗手間裝潢好老土,浴江又細又短。
又真係令人好失望

回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

首頁
12345...6

尾頁

跳至