跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我地有facebook有自組playgroup,定期係旺角

原帖由 mybaby64 於 13-09-06 發表
我地有facebook有自組playgroup,定期係旺角都有,book體育館,對環境唔要求o既可以黎join呀,一堂$80 ...
我都想試下,可pm我ma?

大宅

陪月勳章

引用:我地有facebook有自組playgroup,定期係旺角

我地有facebook有自組playgroup,定期係旺角都有,book體育館,對環境唔要求o既可以黎join呀,一堂$80 ...
Pls pm detail

大宅

陪月勳章

引用:+本帖最後由+mybaby64+於+13-10-10+10:08+

原帖由 mybaby64 於 13-10-10 發表
你baby 也是64b??

禁止訪問

大宅

陪月勳章

引用:Quote:Foreverivy+發表於+13-11-7+08:29+你

原帖由 mybaby64 於 13-11-07 發表
Yes 12年
Our baby was born on the same day

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

####唔錯㗎,miss好有愛心㗎

公爵府

回覆:油尖旺playgroup

我上cdpa 覺得唔好,感覺學店feel ,老師趕落堂,對學生嘅表現唔會有評價,相反我去啲只此一間嘅playground,老師好關心每個學生,overtime 唔緊要,唔會趕收工咁,落堂又同你講吓小朋友要改善啲乜,我依家想快啲上完cdpa 嗰到,報第二間

複式洋房

回覆:kinlee 的帖子

Ps pm me, thanks

大宅

畀面勳章

Ps pm me, thanks

別墅

油麻地有一間很好的 English centre. 聽說他們二月將會開新 playgroup 班. 我侄女都是在哪裡上堂的. 外籍老師和很有愛心.

男爵府

熱血勳章

引用:我上cdpa+覺得唔好,感覺學店feel+,老師趕

原帖由 Dragonmama2012 於 13-11-29 發表
我上cdpa 覺得唔好,感覺學店feel ,老師趕落堂,對學生嘅表現唔會有評價,相反我去啲只此一間嘅playground ...
我都上過cpda playgroup,我仔18個月大,食完飯會自己攞個碗俾姐姐洗,呢樣野我冇教嘅,我諗點解佢會識咁做呢?原因就係上堂食完餅要自己擺個碗放落盤,我就覺得比起淨唱歌跳舞嘅playgroup學到多D嘢嘞。請問你返邊間分校呢?

公爵府

引用:Quote:原帖由+Dragonmama2012+於+13-11-29+

原帖由 elainelph 於 14-01-18 發表
我都上過cpda playgroup,我仔18個月大,食完飯會自己攞個碗俾姐姐洗,呢樣野我冇教嘅,我諗點解佢會識咁做 ...
尖沙咀,我個仔上完整個crouse 都有嘢學到,識自己掉垃圾同執返啲玩具,但每一堂的小朋友參加人數都不同,如果老師一對四以下通常照顧得好啲,有時一對六or 以上,嗰堂就上得好急,小朋友唔夠時間完成,已經要去下一part ! 咁呢啲責任未必喉老師到,學校都想每堂多人上,但太多人上,時間只得一個鐘,老師就自然乜都要快,所以上曬啲堂後,我就轉去朋友介紹嗰間,每堂人數少啲

男爵府

熱血勳章

引用:Quote:原帖由+elainelph+於+14-01-18+發表

原帖由 Dragonmama2012 於 14-01-18 發表
尖沙咀,我個仔上完整個crouse 都有嘢學到,識自己掉垃圾同執返啲玩具,但每一堂的小朋友參加人數都不同, ...
我返荔枝角間,咁真係人少啲,好少一對六

公爵府

引用:Quote:原帖由+Dragonmama2012+於+14-01-18+

原帖由 elainelph 於 14-01-18 發表
我返荔枝角間,咁真係人少啲,好少一對六
咁你嗰到好啲,每堂人數,我控制唔到,咁唯有上完就算

複式洋房

引用:「提示:+作者被禁止或刪除+內容自動屏蔽,

我都有興趣,可以pm個網址比我?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至