嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我有日喺沙田見有個爸爸用一個好似平時手袋咁幼嘅黑色斜咩帶,連住一個好細個袋仔,個樣似三四歲嘅仔可以坐上去,好似好方便。有冇jm知係乜牌子?邊度買?幾多錢?你地有冇?有嘅,可以post張相嗎?萬分感激

男爵府

kidcarry....

男爵府

回覆 micwong720 的帖子

男爵府

引用:回覆+micwong720+的帖子kidcarry....+

原帖由 wendy_jed 於 13-08-20 發表
回覆 micwong720 的帖子

Yup! just searched the pics on the net. this is exactly what I want. Thx very much. Do u hv one?

男爵府

回覆:問:似斜咩袋嘅咩帶

朋友送佐一個比我至今未用。目測覺得等bb識行出街時再用,因為攜帶比pognae方便

大宅

請問係咪好似嗰所謂嘅腰凳咁架?

男爵府

引用:朋友送佐一個比我至今未用。目測覺得等bb識

原帖由 cindywy 於 13-08-22 發表
朋友送佐一個比我至今未用。目測覺得等bb識行出街時再用,因為攜帶比pognae方便

...
yup! I\'m now using pognae... Finding it a bit bulky n troublesome when unwrapping my daughter. Without using the strap, I find it quite heavy to carry my daughter. That is why I wanna buy kidcarry... However, many shops no longer order kidcarry for sale the SA said nearly all jms buy either iangel or pognae.

男爵府

引用:請問係咪好似嗰所謂嘅腰凳咁架? +

原帖由 happynation 於 13-08-22 發表
請問係咪好似嗰所謂嘅腰凳咁架?
Yes... But it is smaller n its strap does not hold the baby

男爵府

回覆:micwong720 的帖子

try ourbaby

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至