懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問20人份量既羌醋,係要1千零88元,抵嗎?事緣我個女就生第二胎,因為沒時間煲羌醋,所以我有朋友講,話有幫人煲羌醋既服務,我想試下,所以想各jM俾俾意見!

公爵府

引用:想問20人份量既羌醋,係要1千零88元,抵嗎

原帖由 popeyechu 於 13-08-24 發表
想問20人份量既羌醋,係要1千零88元,抵嗎?事緣我個女就生第二胎,因為沒時間煲羌醋,所以我有朋友講,話 ...
八珍訂平過佢啦

別墅

引用:Quote:原帖由+popeyechu+於+13-08-24+發表

原帖由 yl88 於 13-08-24 發表
八珍訂平過佢啦
我有朋友試過話唔好食,所以我會幫襯朋友介紹個度,因距有得試食架!

大宅

回覆:煲羌醋

如果好食都冇話抵唔抵既,最梗要自己冇時間整嗎,而家d薑都唔平,20人入量係有d咩先,如果有晒蛋,同豬腳既,都差不好喇,

http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=286776

禁止訪問

別墅

引用:如果好食都冇話抵唔抵既,最梗要自己冇時間

原帖由 o0sandy0o 於 13-08-25 發表
如果好食都冇話抵唔抵既,最梗要自己冇時間整嗎,而家d薑都唔平,20人入量係有d咩先,如果有晒蛋,同豬腳既 ...
聽朋友講有5斤羌、20舊豬腳、20隻蛋,當然有埋醋啦!俾埋運費仲可以送貨架!

大宅

回覆 popeyechu 的帖子

係邊度訂架

大宅

咁既份量好貴

大宅

咁既份量邊夠20人吖,20舊豬腳派比人一人一舊,唔派好過,除左蛋既份量,我覺得最多夠十人

http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=286776

別墅

引用:Quote:原帖由+o0sandy0o+於+13-08-25+發表

原帖由 popeyechu 於 13-08-25 發表
聽朋友講有5斤羌、20舊豬腳、20隻蛋,當然有埋醋啦!俾埋運費仲可以送貨架!

...
更正係拾斤羌 2幾件豬腳 蛋就20隻 最緊要係自己慳時間慳功夫乾手淨腳嘛

首頁

尾頁

跳至