樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

回覆 natalielin 的帖子

我見你都join左好多年喇wo,今年應該排30名內啦!祝你今年一擊即中!

大宅

琋琋媽媽 發表於 13-9-2 00:11
如果揀左,之後會再有個日子比你去屋村辦事處,有人帶你睇樓,大約比半個鐘到你睇,睇完如果岩就同佢地講, ...
到時係點報入息。。要好似審查咁多資料嗎。
:-o :-D :-o

公爵府

引用:我都好期待呀! +

原帖由 natalielin 於 13-09-02 發表
我都好期待呀!
實得

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆+natalielin+的帖子我見你都join左好多

原帖由 tingfeiwong 於 13-09-02 發表
回覆 natalielin 的帖子

我見你都join左好多年喇wo,今年應該排30名內啦!祝你今年一擊即中!
我今年第7個年頭,排名未入30,5X咋,希望今年多D心水單位,唔好好似上年,心水既十幾個都比人揀曬,即刻揀唔到!

[/url]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+natalielin+於+13-09-02+發表

原帖由 easonkinki 於 13-09-02 發表
實得
希望啦

[/url]

伯爵府

畀面勳章

引用:我估計今年13號開始第一曰揀樓,個list應該

原帖由 tingfeiwong 於 13-08-31 發表
我估計今年13號開始第一曰揀樓,個list應該10-11號有啦!我都好心急呀
唔係早一個星期咩
有排等

峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

首頁

尾頁

跳至