二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

一部接近 90% 新的 Chicco bb 車, 代朋友放, 新舊程度如圖示, 有興趣請 pm 我, 謝謝 !!

-- 賣家提示 : 由於搬過屋, 有d配件已遺失, 請見諒!! --

代友放售價 140元起

唉!! 終於痛苦地過左漫長的暑假啦 , 今早仔女們都精神奕奕地準備返學 , 我大女昨晚仲緊張到比平時迟了兩個鐘才能入睡 !!  

別墅

畀面勳章

回覆 singlemom2012 的帖子

煩請幫幫手 !!! 急急急
唉!! 終於痛苦地過左漫長的暑假啦 , 今早仔女們都精神奕奕地準備返學 , 我大女昨晚仲緊張到比平時迟了兩個鐘才能入睡 !!  

複式洋房

引用:一部接近+90%+新的+Chicco+++bb+車,+代朋友

原帖由 singlemom2012 於 13-08-31 發表
一部接近 90% 新的 Chicco bb 車, 代朋友放, 新舊程度如圖示, 有興趣請 pm 我, 謝謝 !!
有冇多相?

別墅

畀面勳章

回覆 sallyshan0509 的帖子

你好,

bb 車的相請在此按一下, 大約只得這幾張, 請見諒!!

複式洋房

引用:回覆+sallyshan0509+的帖子你好,+bb+車的相

原帖由 singlemom2012 於 13-09-02 發表

你好,
幾錢?

別墅

畀面勳章

感謝回覆 !!

首頁

尾頁

跳至