自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

車隊油咭

我架係貨van, 請問私人可唔可以申請車隊油咭同點申請, 價錢係咪平過普通油咭

民房

Re: 車隊油咭

私人申請我唔知la, 但我honey係經一間公司申請, 佢會寄一張esso油咭比你, 稍後再密碼, 付款月結, 要安排自動轉帳,價錢好似有8折. 如有興趣可pm公司資料, 你再同佢o地問清楚; 另有資料提供: 華潤入油除有折扣, 送水, 儲單每夠$2,000, 重可換$100華潤超市禮券.

大宅

好呀, 麻煩你pm 資料比我呀 :-P 我朋友係做call 車台佢話佢張咭係入油-1.2, 有儲分再加年尾有油

大宅

我而家

大宅

loveborma 寫道:
私人申請我唔知la, 但我honey係經一間公司申請, 佢會寄一張esso油咭比你, 稍後再密碼, 付款月結, 要安排自動轉帳,價錢好似有8折. 如有興趣可pm公司資料, 你再同佢o地問清楚; 另有資料提供: 華潤入油除有折扣, 送水, 儲單每夠$2,000, 重可換$100華潤超市禮券.

could u mind to pm the info to me, thanks so much !

民房

hi, 所有pm我已回覆, 如果收唔到, 請再pm我la.

複式洋房

Hi Loveborma,

Would you mind PM me.

Thanks!

複式洋房

loveborma,
可否pm資料給我,謝謝!
loveborma 寫道:

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至