母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

和平呢?

謙謙已在9月15號出世喇!2.6kg 全人乳 一個月 3.88kg 二個月 5.95kg 三個月 7.33kg 五個月 8.35kg 六個月 9.21kg 七個月 9.42kg 八個月 9.51kg

複式洋房

回覆:Freestyle 黄色軟膠part那裡可買

尚健,正價

大宅

回覆:joannejccy 的帖子

幾錢? 另有冇上網訂平d?

謙謙已在9月15號出世喇!2.6kg 全人乳 一個月 3.88kg 二個月 5.95kg 三個月 7.33kg 五個月 8.35kg 六個月 9.21kg 七個月 9.42kg 八個月 9.51kg

大宅

Yahoo auction 有,約200蚊一set

大宅

回覆:Happpys 的帖子

那是yahoo bid ? How much in 尚健?

男爵府

引用:那是yahoo+bid+?+How+much+in+尚健?

原帖由 jasminemei 於 13-09-05 發表
那是yahoo bid ? How much in 尚健?
尚健$400一隻,我尋日在yahoo auction買$190兩隻

大宅

回覆:Freestyle 黄色軟膠part那裡可買

因我未在auction買過,貨品會是全新嗎?or second hand?

子爵府

回覆 jasminemei 的帖子

YAHOO 拍賣是全新的, 早前買了2套, $190 一套包平郵/面交, 我加了$13掛號.

其實不用BID的, 只要有YAHOO EMAIL, 留言後賣家就會SEND EMAIL 俾你, 有D會留電話, 可以約點樣入錢和交收.

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+jasminemei+於+13-09-05+發表

男爵府

引用:Quote:原帖由+bubu7123+於+13-09-05+發表尚

原帖由 Aaaat 於 13-09-06 發表
可唔可以share 邊間呀。我上次買230
已Pm你

禁止訪問

回覆:bubu7123 的帖子

別墅

回覆 bubu7123 的帖子

可唔可以share 邊間呀

大宅

Share to me pls,thank

男爵府

lpilot 發表於 13-9-7 20:52
回覆 bubu7123 的帖子

可唔可以share 邊間呀

已PM

男爵府

jasminemei 發表於 13-9-7 21:30
Share to me pls,thank

已PM

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+Aaaat+於+13-09-06+發表可唔

原帖由 bubu7123 於 13-09-06 發表
已Pm你
可以pm埋我嗎? 謝謝

男爵府

引用:Quote:原帖由+bubu7123+於+13-09-06+發表已

原帖由 schoolcat 於 13-09-09 發表
可以pm埋我嗎? 謝謝
已Pm

大宅

I search this shop in web, now is selling @$400 a pair

男爵府

引用:I+search+this+shop+in+web,+now+is+sellin

原帖由 jasminemei 於 13-09-09 發表
I search this shop in web, now is selling @$400 a pair
$400應該連喇叭同膠喉,你打俾那個Tony啦,我前兩日淨買parts都係$190

男爵府

BK Milk勳章

Potato001 發表於 13-9-5 22:40
回覆 jasminemei 的帖子

YAHOO 拍賣是全新的, 早前買了2套, $190 一套包平郵/面交, 我加了$13掛號.
可唔可以pm埋比我?thanks

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊