親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

難得阿女11月學校連放4天,兼且剛考完試,好想同佢去个短trip? 因為暑假冇去!想自由行,各位jm有咩好介紹/提議?阿女7歲,有咩地方啱小朋友玩?
budget4500以下/人
當然要安全!(所以不会揀菲律賓、大陸)
對上個次去咗澳門同星加坡喇,想去第度!

好嘅話,我会努力說下其他家長一齊玩!
拜托拜托!

大宅

回覆:11月短trip 4天,各位jm有咩好介紹/提議?

台北啦

男爵府

回覆:11月短trip 4天,各位jm有咩好介紹-提議?

好多地方都得,首爾,台灣都安全

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

平平地台灣, 泰國啦~

大宅

其實我覺得都係台灣、泰國同韓國呢三個揀,11月中,台灣、韓國会咩天氣?凍嗎?係唔係旺季?我問過泰國係旺季!

其實我幾鐘意曼谷kidzania,台北有babyboss,邊个好玩D?

Thanks!

伯爵府

2018母親節勳章

wunwunmum 發表於 13-9-9 14:20
其實我覺得都係台灣、泰國同韓國呢三個揀,11月中,台灣、韓國会咩天氣?凍嗎?係唔係旺季?我問過泰國係旺 ...
秘會揀台北,因為有誠品,兒童圖書嗰層除咗書仲有兒童活動區,好啱小朋友玩。

伯爵府

引用:其實我覺得都係台灣、泰國同韓國呢三個揀,

原帖由 wunwunmum 於 13-09-09 發表
其實我覺得都係台灣、泰國同韓國呢三個揀,11月中,台灣、韓國会咩天氣?凍嗎?係唔係旺季?我問過泰國係旺 ...
好多年前11月中去過首爾, 我要著down. 呀女6嵗時去過, 因跟團5日中有3日有shopping佢5鐘意, 話悶, 咁d兩年我地去曼谷加芭, 佢就超鐘意,所以下次可能都係泰囉

首頁

尾頁

跳至