夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

普通朋友

別墅

回覆:Help! 有問題的關係

根本個男人有頭家。
幾唔得閒一日24小時都搵唔到兩分鐘出來打下電話send what app?
最過份係佢連你生日過左都唔知。有咩可能呀?
佢話會介紹屋企人比你識。甘介紹左未?
原諒我直接。一星期出來食一次飯。下文係唔係去開房多?
如果係既話。我會覺得個男人係呃x條囉

子爵府

直覺覺得佢已有女友或老婆,識11個月都冇在weekend 出過街,連你生日都唔問,心照啦,你哋似"friends with benefits" 多啲囉。

你有冇問過你朋友佢啲背景?你朋友跟他很熟嗎,佢介紹你哋識係咪想拙合你哋,定係點....

大宅

引用:回覆+emb_mama+的帖子我都覺得我地似普通朋

原帖由 李英新 於 13-09-09 發表
回覆 emb_mama 的帖子

我都覺得我地似普通朋友居多
但你未正式見過,一切都係個男既講!我係你我會"放手放開所有,彼此更自由"

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

個男人好有問題.識左11個月都仲係熱戀期.呢段時間見少一陣都唔得啦.邊有可能咁冷淡喎
我的生命由我主宰.

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我同男朋友大約識左11個月左右,佢平日好少

我同男朋友大約識左11個月左右,佢平日好少搵我, 可能佢忙啦…
我地大約一星期先食一次飯, 佢好怪的, 從來唔 ...
你只是用來攝時間而巳,
就算你飛佢,佢都不要緊的

大宅

我同男朋友大約識左11個月左右,佢平日好少搵我, 可能佢忙啦…
星期六日唔見 甘佢有無找你 我會懷疑佢一腳踏二船

複式洋房

就算星期六日不出去,也一定會電話褒粥,有無?他爸爸身體不好,但病人一定有休息時間,為何不打電話給你,就算不關心妳至少他也需要安慰。

大宅

古古惑惑,一定有古怪,咁既關係自己都唔開心,唔好再嘥時間了!

男爵府

引用:就算星期六日不出去,也一定會電話褒粥,有

原帖由 alisonok 於 13-09-10 發表
就算星期六日不出去,也一定會電話褒粥,有無?他爸爸身體不好,但病人一定有休息時間,為何不打電話給你, ...
姐妹,自愛

公爵府

當年有對男女又係咁,男嘅淨係星期日先約個女,有時可以三個星期都唔見一次,嗰時未興smart phone,所以連whatsapp呢啲都冇。知唔知點解個男嘅會咁?因為佢已經有我呢個女朋友,星期一至六放工後都同我一齊,有時星期日都係約我囉……你明嗎?

別墅

畀面勳章

放棄吧啦!工作係緊要但生活都同樣!

男爵府

放棄啦,可有可無。
我c6以前係咁,話佢就好d, 但到而家真係結左婚,生活悶到嘔,想去下拍拖都話要留係屋企。同屋企人食飯,吾去。結左婚,我都係冇人陪,好似單身咁,同朋友去街。有d野,冇好過有,你未結婚,就分啦,佢可能根本有第2個女友。

伯爵府

唔似情侶

男爵府

你同佢開始無耐就已經咁,將來點算

伯爵府

引用:回覆+ilovedancendanc+的帖子我上次whatsap

回覆 ilovedancendanc 的帖子

我上次whatsapp佢以約食飯, 佢都冇再覆我幾時同我食飯
算吧啦,就算佢唔係人夫,好明顯佢唔想再同你繼續。唔好再放心思係d唔值得既人身上,青春同時間有限,努力增值自己

複式洋房

molasses 發表於 13-9-10 02:27
當年有對男女又係咁,男嘅淨係星期日先約個女,有時可以三個星期都唔見一次,嗰時未興smart phone,所以連w ...
咁你地仲係咪男女朋友?

子爵府

回覆 李英新 的帖子

你根本沒有在拍拖呀!一個男人不可能連平日WHATSAPP的時間都沒有,如果他掛住你,就算多忙都會發訊息或打一個電話,他不聽你的電話,也不主動聯絡你,很明顯他是有正室女友或是太太,也有可能他正和其他女人拍拖,所以他選擇冷對待你,讓你自己離場。不要再花時間在他身上了,他根本是不重視你,一個男人不可能連小小時間都抽不出來和女友聯絡聊天,他不打就是因為他身有屎,所以他要避忌,還要拿自己的親人過橋,這種男人早些離開他更好,都只是一個爛人,不值得你去浪費心神!
mc <()>

子爵府

就咁睇佢似乎係一個有家室或正印的男人. 你還是回頭是岸! 如果係我, 我諗我會嘗試搵日/幾日跟佢, 就知佢放工係米真係咁忙, 起碼都知佢有無騙自己.

複式洋房

回覆 李英新 的帖子

樓主, 小心~佢係咪已婚或有穩定女友, 而你不知地是人地第三者~

首頁

尾頁

跳至