親子旅遊

跳至

首頁
23456...12

尾頁

大宅

回覆:和你分享沖繩20個好!

各位jm,原來大家手頭上任何一張白金visa card好好用架,佢地其中一個service係可以幫我地打電話去日本make reservation(例如我地話比visa白金部門聽我地想去果度摘車厘子,叫佢幫我地聯繫+做reservation,咁就ok,詳情+過程,你地試下就知架啦)呢個service係我同行的朋友發現,真係醒啊!

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+fatmth+於+13-09-10+發表than

原帖由 bbroy 於 13-09-11 發表
摘車厘子: http://acerola-fresh.jp/about-motobu.html

所 在 地 〒905-0222 沖縄県本部町並里52-2
Thank you

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:各位jm,原來大家手頭上任何一張白金visa+c

各位jm,原來大家手頭上任何一張白金visa card好好用架,佢地其中一個service係可以幫我地打電話去日本make ...

男爵府

bbroy 發表於 13-9-11 08:57
各位jm,原來大家手頭上任何一張白金visa card好好用架,佢地其中一個service係可以幫我地打電話去日本make ...

係打去邊到問? 自己的銀行Card Centre? or Visa 的 Hotline?

複式洋房

係打去邊到問? 自己的銀行Card Centre? or Visa 的 Hotline?

我11月都去,我都好想知呀

大宅

应该系Visa 白金熱線。等我问吓個朋友先。

子爵府

bbroy 發表於 13-9-9 23:33
多謝收看!
想請問去本部元氣村玩需要book定嗎?

大宅

引用:Quote:bbroy+發表於+13-9-9+23:33+多謝收看

原帖由 ccss115 於 13-09-11 發表
想請問去本部元氣村玩需要book定嗎?
唔知walk in去得唔得,但我地有book定。。

大宅

好開心呀!

子爵府

bbroy 發表於 13-9-11 13:36
Thanks!!

子爵府

bbroy 發表於 13-9-11 13:36
May i know how you can book it?? I want to book but they dont have email!! Thanks!

vinvillalee  我去到恩納的酒店叫酒店的職員幫我book.  發表於 13-9-14 22:30
vinvillalee  我去到恩納的酒店叫酒店的職員幫我book.  發表於 13-9-14 22:30

大宅

大宅

引用:Quote:bbroy+發表於+13-9-11+13:36+唔知wal

May i know how you can book it?? I want to book but they dont have email!! Thanks!
我朋友話會先check吓张白金卡ok唔ok。
個电话系:800900781
电话不需收费

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+ccss115+於+13-09-11+發表想

Hi, 樓主,請問元氣村點book? Thank you again

子爵府

bbroy 發表於 13-9-11 14:34
我朋友話會先check吓张白金卡ok唔ok。
個电话系:800900781
电话不需收费
Thanks a lot!! I sent email to hotel and ask them to book for us, if no, i will call that number!!

大宅

引用:Quote:bbroy+發表於+13-9-11+14:34+我朋友

Thanks a lot!! I sent email to hotel and ask them to book for us, if no, i will call that number!!

大宅

引用:Quote:原帖由+bbroy+於+13-09-11+發表唔知w

原帖由 fatmth 於 13-09-11 發表
Hi, 樓主,請問元氣村點book? Thank you again
都系visa白金centre帮手book

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

我記得我睇過有D酒店, 大約11-4月 哩段時間酒店海灘係唔開架.....好似好蝕咁喎.
.........................................

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+fatmth+於+13-09-11+發表Hi,+

都系visa白金centre帮手book
thanks

大宅

喵喵喵 發表於 13-9-10 16:30
搞到我好想去呀!
支持你去!

首頁
23456...12

尾頁

跳至