想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

尋日第一次睇. 醫師開左3劑, 共6次藥, 每日飲一次既. 同埋叫我要量體溫俾佢睇. 一星期後覆診.

我試左大半年都無, 月經CYCLE又長, 又唔準時...

有無JM睇過佢? 覺得好嗎? 有用嗎? 大家分享下互相支持下吖.

祝大家好孕~~

大宅

回覆:有睇緊/睇過潘兆薇醫師調經/助孕既JM嗎???入來傾下...

我睇佢,佢又冇叫我量體溫。我生左啦。

禁止訪問

引用:尋日第一次睇.+醫師開左3劑,+共6次藥,+每日

大宅

lovebb003 發表於 13-9-13 13:35
我睇佢,佢又冇叫我量體溫。我生左啦。
咁你睇佢係安胎定係調經?
係佢幫你成功有BB嗎?? 可以分享下嘛?

大宅

回覆:有睇緊/睇過潘兆薇醫師調經/助孕既JM嗎???入來傾下...

我係流產後睇

大宅

lovebb003 發表於 13-9-13 14:15
我係流產後睇
你睇左佢幾耐成功懷孕?
睇中醫果段時間內, 你有睇西醫嗎?

大宅

睇左三個月就中,之後搵佢安胎。西醫淨係會照下,冇食藥。生仔都係靠老祖宗智慧。

大宅

anyone know that
she still work at 聖德肋撒醫院(法國醫院)

and how much for the fee

大宅

回覆:babyblue123 的帖子

she is still working there. only on Thursday and Friday. consultation fee $120,medication fee around $210 for 3 days. She applied 拔火罐on me. quite good. I just visited twice

別墅

引用:尋日第一次睇. 醫師開左3劑, 共6次藥, 每日

原帖由 nfever 於 13-09-13 發表
尋日第一次睇. 醫師開左3劑, 共6次藥, 每日飲一次既. 同埋叫我要量體溫俾佢睇. 一星期後覆診.

我試左大半 ...
我都想睇佢,難book 嘛?大概幾錢一次?係咪要唔斷咁睇日日飲中藥架?Thanks !

大宅

引用:Quote:原帖由+nfever+於+13-09-13+發表尋日

原帖由 Chocolux 於 14-07-25 發表
我都想睇佢,難book 嘛?大概幾錢一次?係咪要唔斷咁睇日日飲中藥架?Thanks !

...
Quite easy to book ar

別墅

shuna 發表於 14-7-25 17:40
she is still working there. only on Thursday and Friday. consultation fee $120,medication fee aroun ...

今日打去BOOK, 話潘醫師唔再收新症,要有人介紹先得,有冇人可以介紹我呀?仲有,原來佢而家逢星期四、五、六都會喺度。

別墅

回覆:有睇緊-睇過潘兆薇醫師調經-助孕既JM嗎

我都想試下佢,有有jm可介紹我睇?

大宅

引用:Quote:原帖由 nfever 於 13-09-13 發表尋日

原帖由 Chocolux 於 14-07-25 發表

...
我睇左2次, 每次飲3日藥, 隔2星期再覆診, 每次都等好耐, 佢好慢咁問野同寫單, 我估佢想諗清楚落乜藥, 好好人。

大宅

shuna 發表於 14-7-25 17:40
she is still working there. only on Thursday and Friday. consultation fee $120,medication fee aroun ...
我好想睇她“但有人話不再收新症不知可否揾你做介紹呢??

別墅

引用:Quote:原帖由 Chocolux 於 14-07-25 發表我

原帖由 shuna 於 14-07-26 發表
我睇左2次, 每次飲3日藥, 隔2星期再覆診, 每次都等好耐, 佢好慢咁問野同寫單, 我估佢想諗清楚落乜藥, ...
請問可以介紹我嗎?你係平日睇的?

首頁

尾頁

跳至