夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:C6會保護妳哋嘛??

發生過好多事,過往老公都係保護我,佢選擇吾見自己屋企人,少聯絡,但理性上佢吾會幫哂我,佢只會盡量令我心靈上得到保護,係男家面前,佢會做到幫哂我出面,但對住我一個,佢會教我點面對佢d屋企人,吾好一面倒覺得自己係受害者

琥珀宮

畀面勳章

我諗佢會,但我從未同99 不和過

公爵府

deadlock relation

大宅

我果件最鐘意出賣我

大宅

我c6咁鬼惡,佢屋企都無人敢話佢:;pppp::;pppp::;pppp:不過佢唔好彩,佢遇著我呢個都係全家最惡,無辦法唔屈服:;pppp::;pppp::;pppp:

禁止訪問

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

舊時我C6係點都會幫住6299...

後來我地自己搬左出黎.. C6多企多左係我LEE 邊諗
佢都知道佢自己爸媽有咩問題
但因為都係自己爸媽.. 佢唔會點出聲,,
除非佢自己都頂佢爸媽唔順.. 佢自然會出聲...
而我就保持安靜... 企佢後面唔出聲就算.. 費事比99 話我搶佢個仔同個孫

大宅

引用:Quote:rachel815+發表於+13-9-17+09:24+係

原帖由 wongmw 於 13-09-17 發表
TILL, 你c6食屎痾飯, 叫佢返去同佢老母一齊食屎啦..
係呀,佢仲話即使再婚,忍唔到佢阿媽都會再離婚wor~~正宗病態戀母情意結,又唔知自己阿媽野蠻霸道自大唔講道理wor!!

複式洋房

要睇下系咩事先

公爵府

雖然未試過同99有問題,但如果真係發生,我諗c6會保護我,因為佢成日都講佢要老婆多過會要阿媽!

子爵府

我C6以前一定唔會幫我,仲試過係佢媽咪,全男家人面前話我精神有問題要帶我睇醫生!! (以前嘅C6真係好愚孝,佢家人從來都最好,99做嘅都一定為佢好!!!)

我當時即刻搵左個輔導,幸運地個心理醫生一面倒咁分析俾我C6聽係佢媽咪同我C6問題。相反醫生話我將情緒處理得好好,從未同99正面衝突過半句亦嘗試好OPEN咁同C6解決問題。

呢幾年,可謂守得雲開, 我好少再同C6提及男家或99嘅不是或事情; 但C6好幾次飯聚後自己提到男家某啲人或事佢都接受唔到...可能所謂嘅開竅啦。而C6亦曾講過後悔當年自己做錯左,傷害到我...

而家C6話,無論點都會保護我...但坦白講,我唔信亦打定輸數...有事我會決斷咁離開

女人一定要愛自己,兼有能力養得起自己!!!

子爵府

應該會唔出聲囉, 男人都怕煩架啦, 媽既"哦"功...................佢應該寧願得罪老婆~

首頁

尾頁

跳至