興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

希望是大家試過,或有明友推介。thanks!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

唔好意思 , 想騎劫問一問

有冇人試過將貓貓放響診所寄宿幾日 ( 純寄宿不是住院 )

比你地揀你會揀酒店定診所寄宿

我去開間診所門面非常非常企理清清潔

請問你哋會點揀

另外想問一間好嘅酒店一晚收幾錢 , 謝謝 !!

大宅

回覆:請介紹屯門/元朗區狗酒店

Anyone can help? Thanks!

大宅

引用:唔好意思+,+想騎劫問一問有冇人試過將貓貓

原帖由 georgelong 於 13-09-15 發表
唔好意思 , 想騎劫問一問

有冇人試過將貓貓放響診所寄宿幾日 ( 純寄宿不是住院 )
錦田圓方。啲哥哥姐姐好有愛人$60-80一日,走最後一日要沖涼(另+錢).但一定5好去肥佬左!上次我隻狗去完就爛腳指

別墅

回覆 esuperbaby 的帖子

我朋友在屯門經營狗酒店, 佢環境好好, 打理得企理乾淨, 並有提供接送服務, 好方便, 而且價錢吾算貴. 每日有草地走跑. 同哂太陽.
Small Room (Indoor Room 35ft + 50ft outdoor area) - $3000/月, $120/日.
Large Room (Indoor Room 50ft + 50ft outdoor area) - $3500/月, $150/日.

大宅

回覆:georgelong 的帖子

邊間診所有呢個服務啊?

男爵府

回覆:angie_ma 的帖子

請問係邊間呀?請pm,謝謝

別墅

回覆 Bugbugleung 的帖子

Hello, 已PM你, Pls Check.

首頁

尾頁

跳至