烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

del

子爵府

BK Milk勳章

唔係呀..好靚呀~
不同傻子爭辯, 否則就搞不清誰是傻子了.

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

與其說是別人讓你痛苦,不如說自己的修養不夠。

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆 tsangmonique 的帖子

第一次整個樣都唔差

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

OK呀,下次個皮中間位置厚少少就得!

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

唔係呀...我覺得幾靚

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:tsangmonique 的帖子

有心機整己好好

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

ok啊

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

幾靚呀

翡翠宮

大廚勳章

tsangmonique 發表於 13-9-16 00:44
第一次整,唔好意思,真係好肉酸
我啲手勢唔多好,唔多識整啲饀落皮入面
啲饀爆左啲出黎
邊度唔靚呀,唔覺有唔靚喎

首頁

尾頁

跳至