興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

9月5日 GALAXY Note3 + Gear係德國柏林首度亮相!
個多星期後嘅今日,GALAXY Note3同全新可佩戴嘅智能設備GALAXY Gear要係香港同大家見面啦!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Note3 SAMSUNG FACEBOOK公佈

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:9月5日+GALAXY+Note3+++Gear係德國柏林首度

原帖由 lazyfish 於 13-09-17 發表
9月5日 GALAXY Note3 + Gear係德國柏林首度亮相!
個多星期後嘅今日,GALAXY Note3同全新可佩戴嘅智能設備GA ...
幾時香港有得賣??

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:topkidsmom 的帖子

二樓圖有答案,9月25日

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:二樓圖有答案,9月25日

原帖由 linggo 於 13-09-17 發表
二樓圖有答案,9月25日
3G 同 4G 價錢差兩舊咁少

珍珠宮

兩部都賺好多…合理化煙幕下加少少叫有分別

寶石宮

引用:兩部都賺好多…合理化煙幕下加少少叫有分別

原帖由 linggo 於 13-09-17 發表
兩部都賺好多…合理化煙幕下加少少叫有分別
用緊note 2;考慮緊换晤换;你識唔識分析下

珍珠宮

note2有咩你唔滿意?
note3有咩吸引你?

我就等出年年頭看價錢再考慮...現時好滿意...有收音機既 note 2 3G

子爵府

太貴了.....4G唔值.

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 熱血勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

NOTE 3 3G出黎做咩
GEAR學IP 5C走平價路線

珍珠宮

AVBUZZ 網睇介紹...原來 4G 和 3G 還有以下分別.
看你覺得值唔值, 省下來買保護貼和機套錢 (都唔夠俾)

Note 3 4G : 3840 x 2160像素 (4K影像攝錄及播放 (UHD 30fps)
Note 3 4G : 錄影模式:快動作 (FHD 60fps) 及慢動作 (HD 120fps)

Note 3 3G版只提供最基本的 (1920 x 1080) 1080P 攝錄及播放。

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

topkidsmom 發表於 13-9-17 20:48
3G 同 4G 價錢差兩舊咁少

好過 S4 開售時係無差別
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

寶石宮

linggo 發表於 13-9-17 23:23
note2有咩你唔滿意?
note3有咩吸引你?
note 2-------- 部機經常過熱,成日 hang 機, 最近仲發老脾自己熄機

睇尼係時候提出分手

note 3------- 一個理由 六核 貪佢快

寶石宮

Yubi.T 發表於 13-9-18 11:06
好過 S4 開售時係無差別
用緊 4G, 原來 3G 收機比多兩舊

b 車接左??

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

topkidsmom 發表於 13-9-18 11:25
用緊 4G, 原來 3G 收機比多兩舊

b 車接左??

係 lor,我本來想攞部屋企人的 2 手黑色 S4 去換紫色,點知唔抵

果個 post 仲有討論
全力支持捐血行動~

珊瑚宮

topkidsmom 發表於 13-9-18 11:22
note 2-------- 部機經常過熱,成日 hang 機, 最近仲發老脾自己熄機

睇尼係時 ...

俾我唔係貪佢快,我貪佢有 3GB RAM,勁好多
全力支持捐血行動~

寶石宮

Yubi.T 發表於 13-9-18 11:39
係 lor,我本來想攞部屋企人的 2 手黑色 S4 去換紫色,點知唔抵

果個 post 仲有討論
我通常等新機出至換

有個飛甩老馮 post 打左 卡未

寶石宮

Yubi.T 發表於 13-9-18 11:41
俾我唔係貪佢快,我貪佢有 3GB RAM,勁好多
點勁, 教我

珊瑚宮

topkidsmom 發表於 13-9-18 11:46
點勁, 教我

等我虎女試吓答你:

媽媽!我要玩呢個.... 入咗去俾佢玩
(10秒後) 按 home 鍵,按 youtube
睇 youtube 3 秒一個 video,唔係個 video 得 3 秒,係佢 3 秒轉一個
好了,要按 home 鍵,按 ginger,玩10 秒 再按 home 鍵.......

如是者,15 分鐘開了 50 個 apps,RAM 少 d 都死
全力支持捐血行動~

寶石宮

Yubi.T 發表於 13-9-18 11:51
等我虎女試吓答你:

媽媽!我要玩呢個.... 入咗去俾佢玩
你過囡好勁呀 有機會要叫佢過兩招比我

咁e 個 Note 3 K唔KO 得過

首頁

尾頁

跳至