2014年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好擔心見紅血絲入左醫院,醫生話作小產,係正常的現象,閃閃照到B健在,頭兩胎都完全無事,好擔心依個情況呀,已經寐食難安啦

複式洋房

引用:好擔心見紅血絲入左醫院,醫生話作小產,係正

原帖由 tifmamabb 於 13-09-21 發表
好擔心見紅血絲入左醫院,醫生話作小產,係正常的現象,閃閃照到B健在,頭兩胎都完全無事,好 ...
卧床啦!連坐都唔好坐(除如厠外)。個肚上蓋多啲張氈保bb暖,用飲管側卧住嚟飲水,如果可以瞓住吞嘢就瞓响度食啦。我作小產時係咁過㗎,希望你好快穩定返。

tifmamabb  THANK~  發表於 13-9-22 10:18

複式洋房

eandy 發表於 13-9-21 19:12
卧床啦!連坐都唔好坐(除如厠外)。個肚上蓋多啲張氈保bb暖,用飲管側卧住嚟飲水,如果可以瞓住吞嘢就瞓响度 ...
要長期卧床?唔可以做其他野,因為我仲有兩個小朋友要照顧,可能我未必可以長卧

別墅

引用:Quote:eandy+發表於+13-9-21+19:12+卧床啦

要長期卧床?唔可以做其他野,因為我仲有兩個小朋友要照顧,可能我未必可以長卧 ...
點都會訓到唔再流先,然後可以試下去睇中e安胎,我一食中藥就唔流,你都可以塭個你信得過既中e師睇下!加油!

複式洋房

chanchan@baby 發表於 13-9-21 23:46
點都會訓到唔再流先,然後可以試下去睇中e安胎,我一食中藥就唔流,你都可以塭個你信得過既中e師睇下!加油 ...
已經停左,其實唔係好多,不過我之前兩個都未試過,所以好驚,唔知作小產係唔係我太粗勞啦~多謝大家的寶貴的意見,THX~我同BB都會加油加油~

大宅

回覆:今早見紅入左醫院

我同你一樣情況,睇西醫話冇事,冇特別野可做,之後睇中醫,中醫話我食錯野,之後冇食就無事,另外我呢家都飲緊安胎藥,希望寶寶平安出世!

tifmamabb  大家一圯同bb努力啦....加油加油......      發表於 13-9-23 17:34

複式洋房

引用:好擔心見紅血絲入左醫院,醫生話作小產,係正

好擔心見紅血絲入左醫院,醫生話作小產,係正常的現象,閃閃照到B健在,頭兩胎都完全無事,好 ...
今次到我入咗院……勁痾血……call白車……响急症室照超聲波聽bb心跳……依家留院觀察,希望冇事啦! 卧床卧床!我點都唔郁㗎啦!

大宅

加油,冇事既,唔好諗太多

複式洋房

eandy 發表於 13-9-23 22:31
今次到我入咗院……勁痾血……call白車……响急症室照超聲波聽bb心跳……依家留院觀察,希望冇事啦!:sleep ...
你要加油BB都要加油

別墅

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 BK Milk勳章

Bed rest!!!!

複式洋房

引用:Quote:原帖由+tifmamabb+於+13-09-21+發表

原帖由 eandy 於 13-09-23 發表
今次到我入咗院……勁痾血……call白車……响急症室照超聲波聽bb心跳……依家留院觀察,希望冇事啦!:sleep ...
冇事啦冇事啦~~~
昨日都冇血應該冇事啦~~
謝謝大家安慰。
我都繼續卧床唔郁等身體修復吓啲創傷先

首頁

尾頁

跳至