跳至

首頁
23456...75

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

Re: 西九龍, 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!(Part IV)

但如果返大陸就要申請回鄉証 , 幾錢我就唔知! 要到中旅社申請.

複式洋房

Re: 西九龍, 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!(Part IV)

做人阿媽真係幾難, 有時真係要取捨一D野. ?-(

LLK 寫道:
Don't worry, 可能第日份工重好d
Pray for your all.

今日我都會好忙, 唉, 但我會堅持六時多就放工, 想多d陪夠囡, 如果炒, 就炒啦

男爵府

BK Milk勳章

Nokin ,

Hello ! 你所講既係要多d時間陪亞囡,又要工作.係唔係 !
另外如果你好似我呢個情況,你會點!
我想我如果真係no work to do . 我會part - time half day , and 照顧晴晴half day . 都好似幾好wor .
Nokin 寫道:
做人阿媽真係幾難, 有時真係要取捨一D野. ?-(

[quote]
LLK 寫道:
Don't worry, 可能第日份工重好d
Pray for your all.

今日我都會好忙, 唉, 但我會堅持六時多就放工, 想多d陪夠囡, 如果炒, 就炒啦
[/quote]

子爵府

半日工, 半日揍囡, 簡直係我既理想
不過會唔夠錢使

宜家重係忙緊, 睇黎都係要加下班, 不過, 我地會計部都唔算係加班狂, 船務部先係 :mrgreen:

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

男爵府

BK Milk勳章

唔知道 !我都想佢跟我多d.
你公司咁忙!又係船務部ok 狂.我咪又係船務人員.未有晴晴之前都試過o至11:00 .
LLK 寫道:
半日工, 半日揍囡, 簡直係我既理想
不過會唔夠錢使

宜家重係忙緊, 睇黎都係要加下班, 不過, 我地會計部都唔算係加班狂, 船務部先係 :mrgreen:

子爵府

我地會計部阿head 好衰, EQ 低, 真係唔想見到佢, 郁D就發皮氣, 佢自己既野係無人知, 佢唔會同我地講, 所以結左婚, 生左BB我地一D都唔知, 係另外一個同事講架咋, 重係估既添, 但佢估得啱, 因為我聽到佢同老闆講, 佢BB係06年出世既, 所以, 如果公司炒我, 唔係, 應該係話, 我地會計部同事如果比公司炒, 會係好HAPPY
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

男爵府

BK Milk勳章

阿head衰都衰左咁耐!你地都忍左咁耐!等公司炒都幾難.又唔係公司唔掂.而且生B同結婚都係佢secret 既野.唔比你地知好正常.你可以no need 做禮仲好,可以save money. 發皮氣就難攪d.我忍唔到.都唔想做.辛苦 :-(
LLK 寫道:
我地會計部阿head 好衰, EQ 低, 真係唔想見到佢, 郁D就發皮氣, 佢自己既野係無人知, 佢唔會同我地講, 所以結左婚, 生左BB我地一D都唔知, 係另外一個同事講架咋, 重係估既添, 但佢估得啱, 因為我聽到佢同老闆講, 佢BB係06年出世既, 所以, 如果公司炒我, 唔係, 應該係話, 我地會計部同事如果比公司炒, 會係好HAPPY

男爵府

BK Milk勳章

Mandy ,

之前同你講Baby Home 既備份copy , pls look ,
check here

大宅

係呀, 係呀, 可以慳番唔駛做人情 [quote]
fannyyug 寫道:
阿head衰都衰左咁耐!你地都忍左咁耐!等公司炒都幾難.又唔係公司唔掂.而且生B同結婚都係佢secret 既野.唔比你地知好正常.你可以no need 做禮仲好,可以save money. 發皮氣就難攪d.我忍唔到.都唔想做.辛苦 :-(

大宅

oh, 好極了~
Mandy ,

之前同你講Baby Home 既備份copy , pls look ,
check here

子爵府

係姐, 咁樣做野都唔開心啦, 我對住佢真係笑唔出
我對上果個已經同佢大閙過, 好激, 佢真係頂唔順先大聲駁佢, 所以宜家阿head都無咁火喇, 佢始終都驚我地擘炮唔撈

Mandy2005 寫道:

男爵府

BK Milk勳章

咁arm ! 我頭先又去睇皓b, 又pro 左好多 . 好update d 相. 我想問你.[img align=right]http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=view1&mid=104100&page=1&folderid=1073525&fid=24625679&mfid=40924&z=F[/img]
我想問呢個係咩地方 , 好好正 .

大宅

跟著呢d亞head又係煩既 [quote]
LLK 寫道:
我對上果個已經同佢大閙過, 好激, 佢真係頂唔順先大聲駁佢, 所以宜家阿head都無咁火喇, 佢始終都驚我地擘炮唔撈

男爵府

BK Milk勳章

咪唔好理佢.做番自己野,夠鐘走人.
LLK 寫道:

[quote]
[/quote]

大宅

Fanny,
哦, 咪係九龍公園個唔知咩博物館囉, 無野睇架~

男爵府

BK Milk勳章

但影出黎好"正" !
Fanny,

男爵府

BK Milk勳章

我想話你部相機影親皓b都好好睇.不如找一日大家好得閒去影一影.星期六幾好嫁. 
但影出黎好"正" ![quote]
Fanny,
[/quote]

大宅

因為係落地玻璃同有陽光, 所以d相影出黎好似幾好咁囉.
我果部係傻瓜機, 無咩技術可言
[quote]

男爵府

BK Milk勳章

我唔係話你部機 , 係話揸機果個.  
因為係落地玻璃同有陽光, 所以d相影出黎好似幾好咁囉.
我果部係傻瓜機, 無咩技術可言
[quote]

大宅

hahaha......你係第一個讚我老公影既相, 我會同番佢講, 因為我從未讚過佢架 :mrgreen: [quote]
我唔係話你部機 , 係話揸機果個.   [quote]

首頁
23456...75

尾頁

跳至