母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

人奶B好多時候都會邊飲飲奶邊poopoo,我五個半月嘅細B,比我無意中發現poopoo完竟然偷笑然後扮無事發生繼續飲奶。初頭我以爲係幻覺,但之後每次poopoo都會偷笑:;pppp:現在嘅BB真係O_o
分享你地BB嘅可愛事件,大家一起開心下!

大宅

回覆:分享你地人奶BB的可愛事件,獨樂樂不如眾樂樂!

你個bb真係好可愛。

子爵府

引用:人奶B好多時候都會邊飲飲奶邊poopoo,我五

原帖由 yukitam 於 13-09-22 發表
人奶B好多時候都會邊飲飲奶邊poopoo,我五個半月嘅細B,比我無意中發現poopoo完竟然偷笑然後扮無 ...
疴完太舒服

大宅

人奶B好多時候都會邊飲飲奶邊poopoo,我五個半月嘅細B,比我無意中發現poopoo完竟然偷笑然後扮無 ...
好可愛!哈哈!我個b 又係鍾意食住屙,有次我問佢屙完未呀?佢竟然嗌咗一聲,有兩個音,真係好似“屙完”!嚇我一跳!

大宅

回覆:小甜媽 的帖子

唔通BB有超語言能力,只有媽咪先可以聽得明啲BB話

別墅

回覆:yukitam 的帖子

我bb 好中意手指,平時點都唔肯放開………但擺好姿勢距就會知食奶,放開手指,張開口

子爵府

BK Milk勳章

我B仔4個多月,飲飲下見我望住佢,就對住我笑。。。。。 跟住梗係甩埋咀啦

洋房

我個女就最鍾意一邊埋身食,一邊食佢至愛的手指

大宅

引用:我bb+好中意手指,平時點都唔肯放開………

原帖由 LeeSeaCrest 於 13-09-22 發表
我bb 好中意手指,平時點都唔肯放開………但擺好姿勢距就會知食奶,放開手指,張開口

...
醒目B

大宅

引用:Quote:原帖由+yukitam+於+13-09-22+發表人

原帖由 chowchow2012 於 13-09-22 發表
我B仔4個多月,飲飲下見我望住佢,就對住我笑。。。。。 跟住梗係甩埋咀啦

...
我BB都會甘,甩左之後啦啦聲穩返繼續飲奶奶

別墅

haha, 苛完偷笑甘可愛

男爵府

我女有次中中下咁揾食,但又埋唔到位喎,結果咪好傍枉咁中中下,勁搞笑個樣,於是我好衰笑佢,點知佢又好尷尬咁笑,之後搞左一輪平伏番先食奶

子爵府

好搞笑喎

男爵府

埋身餵奶時,bb唔準我同其他人傾計(因為我同佢傾計把聲會特別溫柔),咁我就用個把聲同c6傾計。佢就唔發覺啦我同c6就成日笑佢豬標

大宅

我仔仔6個月,開始"牛"牙仔,每次食奶牙肉痕都想咬我但當我話NO佢就會放開口,佢知道唔可以咬我,但次次都一路咬一路望住我,我唔話佢就大力D,當我話佢佢就放口望住我笑,好得意架

大宅

引用:埋身餵奶時,bb唔準我同其他人傾計(因為我

原帖由 ccw1830 於 13-09-22 發表
埋身餵奶時,bb唔準我同其他人傾計(因為我同佢傾計把聲會特別溫柔),咁我就用個把聲同c6傾計。佢就唔發覺 ...
我個飲奶要好靜,同拒講都唔得,即時停唔飲奶,何況同其他人

大宅

引用:我仔仔6個月,開始"牛"牙仔,每次食奶牙肉

原帖由 kimmylee 於 13-09-22 發表
我仔仔6個月,開始"牛"牙仔,每次食奶牙肉痕都想咬我但當我話NO佢就會放開口,佢知道唔可 ...
咬媽咪要打petpet咯,我估好快就會輪到我比BB咬

大宅

引用:我女有次中中下咁揾食,但又埋唔到位喎,結

原帖由 phoebe_pui 於 13-09-22 發表
我女有次中中下咁揾食,但又埋唔到位喎,結果咪好傍枉咁中中下,勁搞笑個樣,於是我好衰笑佢,點知佢又好尷 ...
穩唔到無發猛猙?

大宅

邊食奶邊痌poopoo, 食奶食埋手指, 食奶咬我, 食奶偷笑全部都有,
佢仲會, 啜兩啖奶陣到個陣好似要回氣咁放口唔食, D 奶就會噴到佢成面都係, 我笑佢同想塞返俾佢佢會對返我笑, 即係, D 奶一路噴, 佢成面都係奶咁對住我笑
同埋我慣訓係度餵佢, 唔知係咪食奶好用力會熱同出汗, 佢食到尾聲會啜住我擰開一邊抖涼(但係係扯住我咁扭) 跟手一陣又擰返黎繼續食

男爵府

引用:Quote:原帖由+phoebe_pui+於+13-09-22+發表

原帖由 yukitam 於 13-09-23 發表
穩唔到無發猛猙?
無呀,只係好俾心機咁撞個頭埋去。

仲有幾次,果時我睇緊衝上雲霄好專心,點知佢停左口喎無啦啦,跟住我望下佢做咩啦,原來佢眼定定望實我,我一望番佢就食番啦!然後我睇番電視佢又停,完全唔俾我睇電視,要我同佢對望先肯食

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊