夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

就算原諒也永遠不可忘記,還要相信他不重犯?男人永遠賤,宜家d女人,後生就貪玩,中女就覺得冇咩蝕底,男人出去玩太易,d討論區,交友apps好多呢d搵SP的人,我真係好難信唔食魚的貓,要成日check住好辛苦,JM們,如何在傷痛中重建信任?

男爵府

nothingisbest 發表於 13-9-23 13:55
就算原諒也永遠不可忘記,還要相信他不重犯?男人永遠賤,宜家d女人,後生就貪玩,中女就覺得冇咩蝕底,男 ...
吾洗check,如果個男人有心改佢會有辦法令你安心,而家需要既係時間同男人既悔改心!加油!

大宅

可以試下係bk揾用戶名「全為愛」嘅帖子,中肯嘅分享可以幫你了解!
加油哦!雖然前路漫長,先搵番自己嘅目標再淡化愁緒罷

禁止訪問

引用:可以試下係bk揾用戶名「全為愛」嘅帖子,中

複式洋房

BK Milk勳章

引用:Quote:nothingisbest+發表於+13-9-23+13:55

原帖由 yukileecc11 於 13-09-23 發表
吾洗check,如果個男人有心改佢會有辦法令你安心,而家需要既係時間同男人既悔改心!加油! ...
但佢完全冇做啲咩特別既嘢去令我安心

複式洋房

回覆:想問出軌後如何建立信任

全為愛的post之前看過一些,C6話想同我一齊睇

大宅

一齊睇都好好呀!C6肯付出係好架!
加油~祝福你

男爵府

kitapama 發表於 13-9-23 15:55
但佢完全冇做啲咩特別既嘢去令我安心

女人要識得令自己開心,將男人放低少少,將自己地位擺返高少少,會有不同效果,加油!!!

別墅

回覆:nothingisbest 的帖子

只要你老公願意陪你走及改,已經是個好開始。

複式洋房

回覆 cheers1226 的帖子

他現在守行為, 一定做到最好, 如果有睇我故事, 我今次是第一次知他上APPS識女, 同人上床, 及後他坦白過去12年有召妓, 我一直不知, 他試過STOP, 但又再走回頭路, 今次是第一次我知道, 他話今次不同, 知道什麼最重要, 但我怕1, 2 年之後, 他忘記今天的痛, 又用下面諗野.........

大宅

回覆:想問出軌後如何建立信任

要學識享受當下同對方一齊開心既時間,記住將來發生乜野冇人會知,自己心情就會放開一啲

呢樣我而家都好努力咁學習緊,大家一齊加油啦!!

首頁

尾頁

跳至